Policolor lansează SPOR Aqua Marsala - „Culoarea Anului” 2015

Cu ocazia aniversării a 50 de ani de existenţă, Policolor, producător de lacuri şi vopsele, urmează trendurile internaţionale în materie de culori și lansează pe piața românească de profil Spor Aqua Marsala, “Culoarea Anului” 2015.

Spor Aqua Marsala este un email pe bază de apă, destinat protejării şi decorării suprafeţelor de lemn, metal şi zidărie. Spor Aqua Marsala se usucă repede, nu are miros și poate fi folosit pentru uşi, ferestre, calorifere; dulapuri, mobilier de grădină sau streşini, pentru metal, gips-carton sau tencuială.


Marsala este recomandat pentru toate spatiile, inclusiv pentru încăperile în care locuiesc sau îşi desfăşoară activitatea copiii  - camera copiilor, şcoli, grădiniţe, spitale, dar şi pentru birouri sau hoteluri, spaţii cu trafic mai mare de persoane.

Spor Aqua Marsala are putere mare de acoperire (12-13 mp /L/strat) are o rezistenţă ridicată în timp la  factorii de mediu (intemperii, radiaţii solare etc.) şi poate fi aplicat peste emailuri mai vechi.  Produsul este disponibil în ambalaje de 0,7 L, în reţeaua de magazine proprii Policolor din toată ţara, în reţelele de bricolaj şi în magazinele tradiţionale până la finalul acestui an.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod