Pogonici face recrutări la Mega Mall!

Dacă aţi epuizat taberele şi zilele de concediu, iar bunicii mai au nevoie şi de câteva ore de răgaz, atunci vă puteți pune nădejdea în Pogonici, care de luni până duminică are grijă să-i înveţe, dar să-i şi distreze pe cei mici.

În luna august, la Gymboland Mega Mall se fac recrutări pentru atelierele de pictură, desen, modelat plastilina, confecţionat decoraţiuni, cadouri pentru părinţi sau bijuterii - o listă nesfârşită de activităţi şi jocuri antrenante, unde neobositul Pogonici îi aşteaptă pe cei mai mici dintre învăţăcei.

Gymboland Mega Mall oferă posibilităţi nelimitate de distracţie celor cu vârste cuprinse între 0 şi 12 ani, iar părinţilor satisfacţia de a-şi şti copiii în deplină siguranţă.

În plus, vacanţa de vară, când cei mici au mult timp de joacă, este ocazia perfectă pentru a se întâlni cu supereroii din poveştile preferate, luând parte totodată şi la acţiuni formative şi interactive. Întotdeauna la Gymboland utilul se îmbină cu plăcutul, în cel mai armonios mod posibil, printr-un mediu de joacă ce promovează ultimele tehnologii  în materie de entertainment educaţional.   

Oaspeţii se pot bucura toată săptămâna de activităţile extrem de variate - de la structura modulară a elementelor pentru joacă, până la arena cu trambuline, carusele şi gonflabile, zonele de exprimare artistica, panouri speciale, spaţii ce miniaturizează viaţa de zi cu zi a adulţilor, zona de realitate virtuală, cât şi o zonă specială pentru bebeluşi, toate concepute pentru fericirea şi siguranţa acestora.

In plus, preocuparea constantă pentru inovaţie conferă toate metodele creative de stimulare a imaginaţiei copiilor, într-un cadru care le oferă şi instrumentele necesare pentru dezvoltare senzorială.

Atelierele coordonate de Pogonici-cel-inventiv garantează o vacanţă de vară de neuitat, tocmai pentru că asigură celor mici evadarea într-un spaţiu în care timpul pare a sta în loc, iar zâmbetele nu contenesc. Şi cum să nu fie doar voie bună când întreaga trupă a lui Pogonici descoperă impreună misterele Creaţiei, mai presus decât o simplă reverie, proiectându-şi vacanţa de vis şi trăind-o astfel pe deplin?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod