Platforma unica pe piata din Romania pentru tranzactii cu locuinte

Oricine a incercat sa cumpere sau sa inchirieze o casa sau un apartament stie ca inainte de acest demers trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare si curaj. De la zecile de vizionari, la locuintele care nu seamana in realitate cu cele prezentate in poze si pana la taxele mari impuse de intermediari sau probleme cu proprietarii, clientii se confrunta mereu cu tot felul de situatii neprevazute si mai putin placute.

De acum insa toate aceste probleme pot fi vazute la timpul trecut. Noua platforma online lansata zlele trecute, directimo.ro, isi propune nu doar sa ofere raspunsuri si ajutor la toate aceste probleme.
Ba chiar mai mult de atat, sa le elimine. La doar cateva click-uri distanta se afla rapid locuinta pe care o doresti si pe care o poti inchiria sau cumpara fara batai de cap si griji ulterioare.

Directimo.ro este un one stop-shop unde vei gasi toate informatiile de care nevoie, atent atasate in „ghidul cumparatorului”, poti contacta direct proprietarul si evita achitarea unor comisioane mari si inutile catre agentii imobiliari. In plus, daca simti nevoia ca altcineva sa se ocupe de toate aceste operatiuni in locul tau sau, pur si simplu, ai nevoie de sfaturi punctuale, specialistii atent selectati de directimo.ro stiu sa iti sara in ajutor.
 

Astfel, platforma se adreseaza si celor interesati de un serviciu profesionist, de asistenta juridica si financiara, punandu-i in contact rapid cu persoanele potrivite si ajutandu-le astfel semnificativ procesul de cercetare, documentare si actiune. Prin urmare, directimo.ro, devine raspunsul perfect pentru fiecare posibil nou proprietar.

Ideea realizarii directimo.ro este rezultatul unei munci in echipa, cumulat in ani, dupa mii de intalniri de consultanta si sute de tranzactii de reprezentare a cumparatorului, care au oferit posibiliatea realizatorilor sai sa construiasca o platforma care sa prezinte piata rezidentiala completa si intr-un mod corect si coerent.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod