Pijamale colorate și delicate, pentru o vară însorită

Noua colecție Sofiaman Primăvară/Vară 2016
Nuanțe pastel, imprimeuri florale, materiale delicate și confortabile-acestea sunt detaliile noii colecții dedicate sezonului primăvară-vară 2016 Sofiaman. Așa cum ne-a obișnuit deja, cel mai mare producător de îmbrăcăminte de casă și de noapte din România îmbină armonios stilul și confortul dând naștere unei colecții care oferă cel mai deosebit răsfăț în fiecare seară. Silver, Tokyo și Happy bunny sunt temele noii colecții.

Gamă pentru femei se remarcă prin materialele delicate și croiul feminin, adaptate fiind unei palete largi de piese vestimentare. Pijamale, compleuri, cămăși de noapte, halate și lenjerie intimă, toate articolele urmăresc să satisfacă nevoia oricărei femei când vine vorba de îmbrăcămintea de noapte: să îi confere lejeritatea necesară și să îi dea o stare de bine. Culorile alese de designeri pentru noua colecție sunt în ton cu aerul romantic al noului sezon și fiecare piesă este pictată într-o paletă cromatică compusă din nuanțe pale, de roz și gri. Albastrul regal se regăsește printre opțiunile pentru multe piese vestimentare, asigurând o notă elegantă. Gama de culori este completată de imprimeurile grafice și florale.

Pentru că detaliile fac diferența, bulinele, fundițele și elementele delicate, din dantelă întregesc gama și îi dau un plus de senzualitate.

Gama Silver este o colecție feminină și delicată, iar piesele sunt dominate de imprimeuri grafice și florale, precum și aplicații din dantelă fină. În ceea ce privește opțiunile de culoare, această gamă mizează pe tonuri pastelate, care se regăsesc și în imprimeurile inspirate de renumita păpușă rusească, matrioska.

Cromatica, imprimeurile și aplicațiile din dantelă sunt elementele care dau acestei game un aer deosebit.

Gama Tokyo este inspirată din orașul care îi poartă numele și este realizată din bumbac 100%. Printurile romantice cu flori de cireș sunt reprezentative pentru tema gamei, precum și ilustrațiile delicate cu gheișe. Cromatica propusă este alcătuită dintr-o paletă de culori pastel.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod