PHOENICIA HOTELS a inaugurat Mandaloun – Lebanese cuisine, un restaurant a cărui investiţie se ridică la 1 milion de euro!

Luni, 15 octombrie, zona de Nord a capitalei a îmbrăcat haine de sărbătoare pentru că, cel mai mare lanţ hotelier din România – Phoenicia Hotels – a inaugurat cu fast noul restaurant Mandaloun – cu specific libanez şi international.

Cei peste 300 de invitati la eveniment au aflat aseară ce înseamnă ospitalitatea libaneză pentru Phoenicia Hotels, în timp ce au degustat preparatele delicioase pregatite de către bucătari pricepuţi în gastronomia orientală şi internatională.


Situat într-o zonă de interes, ce găzduiește cele mai multe și mai faimoase restaurante din București, restaurantul Mandaloun se adresează clienților care doresc să fie mai aproape de cultura libaneză, experimentând o varietate de arome orientale, într-o atmosferă elegantă și prețioasă, desprinsă din povestea celor 1001 de nopți.


”Ieri, aici era șantier, astăzi sunteți oaspeți și ne bucurăm foarte mult.

Sper ca toată lumea din România să înțeleagă că numai prin muncă, prin implicare și prin răspundere putem să dăm dovadă că suntem cu adevărat români, putem așeza România acolo unde îi este locul și putem îmbrăca România într-o așa numită rochie de mireasă cât mai frumoasă. Nu vorbele fac viitorul copiilor noștri, doar fapte care trebuie dovedite de fiecare dintre noi. Eu spun acasă atât în Liban, cât și în România, ambele țări sunt casa mea. Vreau să fiu un mic soldat în armata română”, a declarat Mohammad Murad, în cadrul evenimentului de deschidere a celui mai luxos restaurant din Capitală.


Evenimentul grandios ce a fost organizat cu ocazia inaugurării restaurantului Mandaloun, restaurantul de 1 milion euro, a fost presărat cu multe momente deosebite ce au fost savurate pe deplin de mai multe personalități marcante din lumea sportului și a mediului de afaceri din România.

Printre invitații de seamă s-au numărat Mitică Dragomir, fostul președinte de la LPF, Ciprian Marica, Irinel Columbeanu, Viorel Păunescu, Cozmin Gușă, Rareș Bogdan, George Copos, Dan Tudorache, dar și Dan Diaconescu.


În vara acestui an, Phoenicia Hotels a inaugurat în Mamaia singurul casino live de pe litoral, readucând astfel la viață turismul de gambling, această investiție ridicându-se la valoarea de 5 milioane de euro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod