Philips lansează primele storcătoare de pe piaţă cu funcţie de pre-curăţare Maximum de suc cu un minimum de efort

Philips oferă soluția ideală pentru a avea un stil de viață sănătos cu minimum de efort. Noua gamă de storcătoare Philips Avance reprezintă soluția perfectă pentru amatorii de sucuri naturale, dar și pentru cei care doresc să își îmbunătățească regimul alimentar.  Tehnologia QuickClean a storcătorului Philips Avance face curățarea la fel de ușoară precum clătirea, in mai puțin de 1 minut, iar diametrul mărit al tubului de alimentare scurtează timpul de preparare. In plus, Philips Avance este primul storcător centrifugal de pe piață cu funcție de pre-curățare. Turnând apă în elementul de împingere, se creează o fântână de apă în aparat, care elimină fibrele nedorite de pe capac și ușurează curăţarea sitei.
Storcatoarele Philips Avance sunt disponibile în modele ce variază în putere, de la 900 la 1000 de wați.

Philips susține un stil de viață sănătos, iar curele de detoxifiere reprezintă o variantă în vederea refacerii organismului, sucurile naturale făcând parte din dieta unui astfel de tratament. Detoxifierea se poate defini drept un repaus al organismului, recomandat din ce în ce mai des de către specialiștii din întreaga lume. Nutriționiștii recomandă detoxifierea organismului printr-un meniu de 5 pahare de suc proaspăt pe zi, la care se adaugă o singură masă cu ingrediende solide, alcătuite tot din fructe și legume.

Storcătoarele Philips Avance încurajează astfel persoanele care își doresc un stil de viață mai sănătos, datorită noilor tehnologii care fac prepararea sucurilor naturale o joacă de copii.

Fără tăiere prealabilă.  Noul tub de alimentare XXL, de 80 mm, permite utilizatorului storcătorului Philips Avance să introducă fructul întreg în aparat, scutind astfel timpul și efortul destinat până acum tăierii fiecărui fruct în parte.

Funcția QuickClean.  Dacă până acum sucurile naturale reprezentau un efort considerabil din cauza timpului destinat curăţarii aparatelor, storcătorul Philips Avance permite utilizatorului curățarea aparatului în mai puțin de un minut.

Funcția Pre-Clean.
Philips Avance este primul storcător centrifugal de pe piață care bifează funcția de pre-curățare. Fibrele nedorite de pe capac sunt automat eliminate, iar sita devine mult mai ușor de curățat.

Cantitatea de suc produsă de storcătorul Philips Avance este iarăși de luat în seamă, producând până la 2.5 litri de suc dintr-o singură mișcare.

10 sucuri pentru purificarea organismului şi întărirea lui.

Toate se pot face rapid și eficient folosind Philips Avance:
1. Sucul de struguri pe care poţi să-i storci întregi
2. Sucul de mere. Se storc merele întregi, bine spălate în prealabil
3. Limonada cu miere de albine
4. Sucurile simple de legume: morcovi, spanac, pătrunjel, sfeclă roşie, broccoli
5.
Sucul de morcovi combinat cu suc de sfeclă roşie şi suc de pătrunjel
6. Sucul de morcovi combinat cu suc de sfeclă roşie şi spanac
7. Sucul de morcovi combinat cu suc de germeni de lucernă şi pătrunjel
8. Sucul de morcovi combinat cu suc de spanac, ţelină şi pătrunjel
9. Sucul de iarbă de grâu combinat cu suc de germeni de lucernă
10. Sucul de varză.

Preţurile noilor storcătoare Philips Avance:

Philips Avance HR1869/70, cu putere de 900W și funcțiile quick clean și pre-clean, 716lei;
Philips Avance HR1870/70, cu putere de 900W și funcțiile quick clean și pre-clean, 907lei;
Philips Avance HR1871/70, cu putere de 1000W și funcțiile quick clean și pre-clean, 955 lei.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod