Philips lanseaza noul aparat de gatit cu aburi HD9160 din Colectia Aluminium

Philips completeaza colectia Aluminium lansand pe piata romaneasca noul aparat de gatit cu aburi HD9160. Colectia Philips Aluminium completeaza designul...
Philips completeaza colectia Aluminium lansand pe piata romaneasca noul aparat de gatit cu aburi HD9160. Colectia Philips Aluminium completeaza designul de top al bucatariei tale. Imbina frumusetea finisajelor de aluminiu, eficienta si usurinta in utilizare a tehnologiei avansate si satisfactia rezultatelor perfecte, oferind calitate fara compromisuri.

Prin integrarea in spatiile din living, bucataria incepe sa capete un rol din ce in ce mai important in casa, fiind locul mai multor activitati sociale. De aceea, modul in care arata bucataria devine esential. Dand stil obiectelor, aluminiul a fost integrat de designerii din toata lumea in obiectele de decoratiuni interioare.
Philips intelege nevoia oamenilor de a isi utila bucatariile cu aparate electrocasnice cu un design deosebit. Aluminiul anodizat este rezistent in timp, ingienic si puternic, rezistand zgarieturilor si urmelor de degete. Frumusetea, insa, nu este suficienta. Astazi, timpul este pretios pentru oameni, asa ca isi doresc ca electrocasnicele pe care le folosesc sa fie usor de folosit, performante si de calitate.

Colectia Philips Aluminium este compusa din 7 aparate cu linii delicate, un design deosebit  si calitate de top.

Robotul de bucatarie Philips HR7775 iti ofera excelenta fara efort.
Are tub extralarg de alimentare si accesoriu de stoarcere cu cea mai mare viteza de procesare a fructelor si a legumelor, pentru a obtine maximum de suc. HR7775 incorporeza unele din cele mai avansate tehnologii, multifunctionalitatea sa este asigurata de 10 accesorii care indeplinesc cu usurinta peste 30 de functii.

Storcatorul Philips HR1865 are o putere de 700W si cel mai larg tub de alimentare pentru stoarcerea fara efort a fructelor si legumelor, fara taierea lor in prealabil. Are functie antipicurare si filtru unic cu micro-sita, pentru a obtine maximum de suc

Philips HR1378 este cel mai puternic mixer de mana fara fir din lume.
Tehnologie fara fir cu forta unui spargator de gheata.

Aparat de prajit paine Philips HD2628 cu control digital pentru a obtine cea mai delicioasa si crocanta paine prajita.

Fierbator Philips HD4690 este foarte rapid si sigur. Are o putere de 2400 W, sistem anticalcar triplu, suport antiderapant, oprire automata si protectie la supraincalzire. Sistemul avansat de filtrare evita deplasarea fulgilor de calcar in bautura ta si mentine fierbatorul curat.

Blenderul Philips HR2094  are un motor puternic de 750 W, care poate prepara aproape orice, de la fructe si zarzavaturi pana la gheata.

Preturi:
  • Noul aparat de gatit cu aburi Philips HD9160 - 529 lei
  • Robotul de bucatarie Philips HR7775 - 870 lei
  • Storcatorul Philips HR1865 - 600.30 lei
  • Mixerul de mana fara fir Philips HR1378 - 517.65 lei
  • Aparat de prajit paine Philips HD2628 - 195.76 lei
  • Fierbator Philips HD4690 - 413.25 lei
  • Blenderul Philips HR2094 - 435 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod