Peste 11.000 de oameni au vizitat Baby Boom Show!

Baby Boom Show, targul pentru copii de 0-7 ani si viitoare mamici, a fost vizitat in ultimele patru zile, de peste 11.000 de oameni. Familii cu copii sau viitori parinti au trecut pragul Pavilionului Central Romexpo pentru a descoperi peste 150.000 de produse dedicate lor, multe dintre acestea beneficiind de reduceri importante de pret, doar pe perioada evenimentului.
In perioada 1-4 septembrie, 147 de expozanti, branduri renumite si apreciate de public, au participat la Baby Boom Show cu peste 150.000 de produse. Vizitatorii au avut astfel ocazia sa achizitioneze tot ce este nou in materie de produse si servicii destinate copiilor si viitorilor parinti: mobila, carucioare, landouri si scaune auto pentru copii, imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru bebelusi si copii cu varsta de pana in 7 ani, produse alimentare specifice, jocuri si jucarii, articole pentru sanatatea si cresterea copiilor, precum si servicii medicale destinate gravidelor, pachete atractive din partea bancilor de celule stem sau a centrelor de pregatire pentru nastere si post nastere.

In plus, in fiecare zi a targului de la Romexpo au avut loc cursuri, seminarii si evaluari sustinute de specialisti, precum “Cursul gratuit pentru siguranta copilului in autovehicul”, “Cursul de puericultura – Scoala Viitoarelor Mamici”, “Seminarul gratuit de diversificare” sau “Evaluarea logopedica si a dezvoltarii motorii a copiilor”.

Pe toata durata evenimentului, expozantii au oferit reduceri importante, de peste 50% la produsele si serviciile lor.

Printre vizitatorii targului Baby Boom Show s-au aflat si persoane cunoscute din showbiz.

Anda Adam a achizitionat un scaun auto pentru fetita ei, Evelin.
Serban Copot a vizitat targul alaturi de sotia lui, Roxana, si de cei doi copii ai lor, Tedy si Alexandru, cu totii achizitionand un scaun auto pentru baiatul lui cel mic.

Octavia Geamanu, insarcinata in sapte luni, a cumparat un carucior pentru viitorul ei baietel.

Andreea Runceanu, artista din trupa Amadeus, a cumparat jucarii si carti educative pentru cei doi copii ai sai, Igor si Iannis.

Irina Mohora, insarcinata in sase luni, a analizat ofertele marilor branduri pentru a cumpara toate cele necesare venirii pe lume a primului sau copil.

Detalii despre targul pentru copii de 0-7 ani si viitoare mamici pot fi aflate pe website-ul www.babyboomshow.ro.

Partener media: Eva.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod