Perwoll Ediție Limitată: o poveste despre stil și grijă față de haine, printr-un parteneriat cu Andreea Raicu

Inspirat din designul floral plin de culoare și îndrăzneală, care a ținut capul de afiș al tuturor prezentărilor de modă internaționale anul acesta, Perwoll lansează noua colecție de toamnă, Perwoll Limited Edition, oferind tuturor iubitorilor de haine acces către minunata lume a modei.

Ediția din acest an este oferită consumatorilor din România printr-o coloborare cu Andreea Raicu, promotoare a stilului elegant și responsabil, precum și a grijii față de haine. Colaborarea pentru lansarea Edițiilor Limitate Perwoll face parte dintr-un parteneriat de imagine pe termen lung pe care Perwoll l-a semnat cu Andreea.


Începând cu anul 2012, Perwoll lansează în fiecare an o ediție limitată care aduce în casele consumatorilor ultimele trenduri din moda internațională. Și anul acesta, colecția specială Perwoll Limited Edition se inspiră din creativitatea și stilul promovat de marile case de modă, printr-un ambalaj cu un design floral îndrăzneț, menit să atragă toate privirile.

Disponibil în doua variante, Black Fashion și Color Fashion, designul produselor din ediția limitată Perwoll cuprinde întreaga pasiune pentru magia florilor, deschizându-ne astfel ușa de access către exclusivista lume a modei. Pentru Perwoll Black Fashion Limited Edition, designul floral alb-negru este desăvârșit prin capacul auriu al produsului. De asemenea, Perwoll Color Fashion Limited Edition va întoarce toate capetele cu designul său unic și vibrant de flori albastre, roz și galbene.


Formula îmbunătățită Perwoll 3D are grijă ca hainele să arate ca noi pentru mult timp, iar pasionații de modă se vor bucura de piesele lor preferate și mai mult. Formula Perwoll este blândă cu țesăturile și, în același timp, are grijă ca în timpul spălării, culorile acestora să își păstreze strălucirea, prevenind transferul de culoare, astfel încât hainele să arate la fel de bine ca la prima purtare.


Ediția limitată Perwoll le oferă o experiență fantastică tuturor pasionaților de fashion de pretutindeni și datorită celor mai fine parfumuri, care vor satisfice cele mai sofisticate gusturi.

Cu Perwoll Limited Edition, hainele vor arăta la fel de bine ca noi în orice situație – pe podium, la o petrecere hipsterească sau la birou.


Noua colecție limitată este disponibilă în variante de 1L și 3L și se înscrie perfect în familia produselor Perwoll, care ingrijește țesăturile, redă intensitatea culorilor și păstrează hainele ca noi pentru mai mult timp. Cu noul Perwoll Limited Edition este timpul să vă răsfățați pasiunea pentru modă cu un stil floral și dinamic, potrivit oricărei garderobe.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod