Persil prezintă cine-concertul Lotte, mon amour, la TIFF 2017

A 16-a ediție a Festivalului de Film Transilvania, cel mai mare festival de film din România, va avea loc la Cluj Napoca în perioada 2-11 iunie, cu susținerea Persil. Organizat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc şi Asociaţia pentru Festivalul de Film Transilvania, festivalul așteaptă și anul acesta sute de invitați români si străini și va prezenta 225 de filme, 188 de lungmetraje și 37 de scurtmetraje, din 53 de țări.

Persil va fi prezent în cadrul TIFF printr-o serie de activări desfășurate în cadrul festivalului, dar și înainte de deschiderea acestuia. Astfel, pe 1 iunie, Persil prezintă un eveniment special care o va readuce la Cluj, la doi ani după Tabu, pe Christine Ott, cu cine-concertul ”Lotte, mon amour”, desfășurat la Casa de Cultură a Studenților. Sedusă de farmecul unic al capodoperelor animate ale lui Lotte Reiniger (1899 - 1981), unul dintre pionerii animației cu siluete, Christine Ott a compus muzică originală care să redea magia acestor povești.

Artista franceză, care a cântat alături de Radiohead, Yann Tiersen sau Noir Désir, va fi acompaniată de Anne-Irène Kempf la alto și percuție.


De asemenea, Persil sprijină programul Weekend la Castel la Bonțida, ce cuprinde jocuri și spectacole creative pentru copii în timpul zilei și evenimente speciale pentru cei mari după lăsarea serii.


”Persil, lider de piață în categoria detergenților lichizi susține cultura și arta în diversele ei forme, ca fiind părți importante din viața consumatorilor noștri.

Suntem mândri că putem fi prezenți la TIFF 2017, festival ce transformă Clujul și România pentru câteva zile într-un centru cultural extrem de dinamic și interesant pentru sute de iubitori ai filmului din țară și din străinătate”, spune Laura Ioniță, Brand Manager Persil


Persil Gel, cel mai bun detergent lichid în îndepărtarea petelor, lansează în vara aceasta o nouă formulă inovatoare, cu un parfum mai intens, Persil 360° Complete Clean. Gama Persil 360° Complete Clean oferă rezultate rapide în patru direcții: putere mare de îndepărtare a petelor, prospețime de lungă durată, protejarea culorilor, fiind și delicat cu texturile.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod