Pe Gustate lanseaza noi produse in gama de mezeluri - polonezii din piept de pui si carnatii cu extra carne

Pe Gustate lanseaza noi produse in gama de mezeluri – polonezii din piept de pui si carnatii cu extra carne. Gama de mezeluri Pe Gustate face parte din portofoliul Lactag incepand din anul 2013 si este imbogatita constant cu noi produse.
Polonezii din piept de pui sunt produse fierte si afumate cu fum natural. Obtinuti din piept de pui, slanina si un amestec de condimente, polonezii sunt realizati din membrana naturala, comestibila. Se recomanda a fi serviti fierbinti, cu mustar, hrean si salata de varza.  

Carnatii extra sunt fierti si afumati si, asa cum le indica numele, contin o cantitate suplimentara (extra) de carne. Realizati din carne de porc, slanina, carne de vita si condimente, carnatii sunt fierti si afumati de doua ori.
Fiind usor de gatit atat prin prajirea in tigaie, cat si prin frigerea pe grill, carnatii sunt recomandati pentru o masa traditionala ce poate contine varza calita si mamaliguta, ori alaturi de cartofi natur sau o salata usoara.

Mezelurile si specialitatile afumate produse Pe Gustate sunt recunoscute datorita gustului echilibrat, dar si a metodelor de preparare. In procesul de fabricatie se folosesc membrane naturale, iar produsele sunt afumate cu fum natural de fag.

Dintre sortimentele de mezeluri Lactag amintim carnatii macelaresti, carnatii traditii oltenesti, carnatii cu sunca, carnatii de gratar, salamul cu sunca extra, salamul traditii oltenesti, salamul de vara extra, salamul taranesc, crenvurstii din piept de pui, pieptul haiducesc si cel ardelenesc, muschiul tiganesc, sunca presata din piept de pui si altele. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod