Patru produse Nuna premiate la Red Dot: Product Design 2019

De peste 60 de ani, premiul Red Dot are un nume puternic în industrie. Este una dintre cele mai mari competiții de design din lume. Red Dot oferă o platformă pentru designeri și companii care ajută la evaluarea corectă a designul bun și de calitate. Juriul numeros format din jurați internațional acordă acest sigiliu râvnit, care atestă calitatea design-ului, doar produselor care prezintă un design într-adevăr remarcabil și cu atenție conceput.

Ca brand premium pe piață, pe lângă cele 150 de premii pe care le-a câștigat de-a lungul timpului pentru produsele inovatoare care cresc odată cu cel mic și le fac viața mai ușoară părințiilor, dar și care se potrivesc în orice decor datorită design-ului olandez care este setat la nivel înalt, sunt mândri să anunțe că juriul  internațional Red Dot a luat decizia, produsele: Nuna PIPA ™ lite lx, MYTI ™, MIXX ™ și LEAF ™ grow,  au fost desemnate produse premiate Red Dot: Product Design 2019.



Unul dintre produsele enumerate mai în sus, aflat printre cele premiate de către juriul Red Dot, este balansoarul LEAF ™ grow. Nou-născuți. Copii mici. Până la copii mari. Ei continuă să crescă. Dar un lucru care rămâne la fel este nevoia lor de confort și de spațiul în care să se desfășoare și să se simtă în siguranță. O atingere blândă, este tot ce trebuie pentru ca balansoarul LEAF ™ grow să se balanseze dintr-o parte în alta, precum o frunză care cade în adierea vântului. Se mișcă atât de suav, încât cei mici s-ar putea să adoarmă în timp ce se relaxează.
Până la urmă, și ce dacă adorm?

Știm că bebelușii sunt ușor de deranjat și facem eforturi mari să nu îi trezim, chiar și atunci când nu suntem în încăperi diferite, este nevoie de atât de puțin pentru a porni o avalanșă de plânsete care se cer liniștite și legănate în brațe. Este o piesă ideală pentru orice părinte. Imaginează-ți, mămico, cum bebelușul tău va fi legănat suav și va fi liniștit în timp ce tu pregătești cina, te pregătești pentru a ieși la plimbare împreună sau în timp ce îți desfășori pur și simplu treburile casnice de zi cu zi.

Acest balansoar îți oferă soluția perfectă pentru a îți îndeplini sarcinile în timp ce bebelușul doarme sau în timp ce se relaxează și te privește din balansoarul pe care îl poți amplasa în orice încăpere din casă. Cea mai bună veste este că bebelușul tău se poate bucura de balansoarul LEAF ™ grow încă din prima zi de viață și până la 60 de kilograme, greutatea maximă suportată de balansoar. Mișcarea de legănare dispune de o înclinare reglabilă pe înălțime care se adapteză odată cu creșterea bebelușilor. Copilul tău va iubi acest balansoar.

Indiferent de vârstă, până la 60 de kg!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod