Pate Bucegi. Şi ziua are din nou gust!

Dimineaţă. Agitaţie. Maşini. Claxoane. “Iar voi întârzia la serviciu...” Te-ai săturat de toate acestea? Decât să muşti din volan... mai bine muşti dintr-o felie de pâine cu pate Bucegi, alături de familia ta. Între timp, se eliberează şi traficul şi ajungi relaxat la serviciu! Cu alte cuvinte, ziua are din nou gust!  

Îţi este cunoscută secvenţa de mai sus? Este un moment reprezentativ pentru familia românească modernă, precum a ta, şi una dintre sursele de inspiraţie pentru imaginile surprinse în noile spoturi TV pentru pate Bucegi: “Băieţii şi fetele” şi “Îmbrăcatul”.
Prin noua campanie TV, marca pate Bucegi vine mai aproape de consumatorii săi, fiind parte din viaţa acestora de zi cu zi. Mai mult decât atât, le propune soluţia pentru a ieşi din rutina nebuniei cotidiene: un moment de armonie şi relaxare în familie, alături de o gustare cu pate Bucegi.

Gama de produse pate Bucegi este recunoscută atât pentru raportul excelent calitate – preţ, cât şi pentru gustul bun şi echilibrat, pe placul întregii familii: pate Bucegi cu ficat de porc, cu ficat de porc şi cu caşcaval, cu ficat de pasăre, pate vegetal şi pate vegetal cu ardei.
Pate-ul de porc şi pate-ul de pasăre sunt disponibile în trei variante de gramaj: 100g., 200g. şi 300g, în timp ce pate Bucegi de porc cu caşcaval, pate-ul vegetal şi vegetal cu ardei sunt disponibile în variantele de 100 şi 200g
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod