Pastele, magie culinară! Top 3 preparate din paste pe care trebuie să le încerci

Federico Fellini (n.r. – regizor Italian) spunea “Viața este o combinație între magie și paste”, iar mulți dintre noi nu cred că-l vor contrazice vreodată. După cum probabil știți, pastele au luat naștere în Italia, însă cu timpul au devenit vestite în întreaga lume. Dacă la început erau considerate o delicatesă ocazională, astăzi s-au diversificat uimitor și le puteți prepara în tot felul de combinații, care mai de care mai atractivă.

Noi vă recomandăm trei rețete cu paste, pe care le puteți savura alături de un pahar de vin:

Tagliatelle funghi porcini

Mai exact, vită și funghi porcini.

“Tagliatelle făcute în casă, după o rețetă proprie, în combinație cu mușchiul de vită chateaubriand și un sote de funghi porcini, condimentat totul cu sare de hymalaia, vă spun sincer, este o adevărată desfătare culinară!”, mărturisește Marian Năstase, managerul restaurantului Potcoava.

Tagliolini cu creveți

Creveți, roșii, ceapă verde, usturoi și sos de soia, toate amestecate cu tagliolini, paste lungi, tradiționale, la fel ca și tagliatelle. O explozie de arome, ușor de pregătit, cu puține calorii și absolut delicios!

Tagliatelle cu sparanghel și roșii cherry

“Gustul fantastic al sparanghelului, numit și <<hrana regilor>>, parfumatele roșii cherry și personalitatea parmezanului, toate amplificate de prezența vinului, fac din preparat unul cu totul special!”, a adăugat specialistul, Marian Năstase.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod