Passionate Pink: culoarea aleasa de consumatorii Electrolux pentru noua editie a aspiratorului UltraOne

Cand Electrolux a luat decizia de a lansa o editie limitata a aspiratorului best-seller UltraOne, consumatorii au fost invitati sa participe la alegerea designului. Prin campania de crowdsourcing organizata in social media, publicul a putut alege culoarea noului model al aspiratorului UltraOne.
Cand Electrolux a luat decizia de a lansa o editie limitata a aspiratorului best-seller UltraOne, consumatorii au fost invitati sa participe la alegerea designului. Prin campania de crowdsourcing organizata in social media, publicul a putut alege culoarea noului model al aspiratorului UltraOne. In curand, rezultatul alegerii lor va putea fi gasit pe rafturile magazinelor: un aspirator de top, in nuanta Passionate Pink.

Consumatorii au ales nuanta Passionate Pink pentru editia limitata a cunoscutului aspirator UltraOne, de la Electrolux.
Consumatorii au putut opta pentru una dintre cele sase culori puternice: Passionate Pink, Mad Mandarin, Yelling Yellow, Groovy Green, Awesome Aqua si Lush Lilac, pe care le-au putut vota pe pagina campaniei, in perioada mai-septembrie 2011. Prezenta in social media le-a oferit participantilor posibilitatea de a urmari preferintele, comentariile si share-urile prietenilor.

“Pentru noua editie a produsului ne-am oprit asupra celor sase culori indraznete si le-am oferit posibilitatea cumparatorilor sa decida  pe care doresc sa o vada in magazine.
Ne-am dorit sa le dam ocazia de a se implica activ in alegerea designului acestui produs de referinţa si, luand in considerare numarul mare de participanti, putem spune ca demersul a avut un real succes. Este esential sa fim in permanenta conectati la preferintele consumatorilor, de aceea le suntem recunoscatori pentru implicare si feddback.“
a declarat Elisabeth Piper Mäkitalo, Senior Graphic Designer la Electrolux.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod