ParkLake Shopping Center celebrează magia Crăciunului în mijlocul naturii

În cea mai frumoasă lună din an, ParkLake Shopping Center le-a pregătit bucureștenilor un bilet virtual de călătorie între Polul Nord și Polul Sud. Aceștia sunt așteptați să se lase ghidați de curiozitate și să descopere cum se vede lumea din interiorul unui igluu, cum e viața la cei doi poli și de ce Crăciunul este cea mai îndrăgită sărbătoare a anului. Printre surprizele de care se pot bucura toți vizitatorii centrului comercial se numără și activitățile tematice pentru copii și părinți, târgul de Crăciun amenajat într-un cadru de poveste, jocuri interactive, realitate virtuală, atelierele pentru cei mici, magie cu gheață, spectacole și colinde.

În perioada 24 noiembrie – 23 decembrie, târgul de Crăciun organizat la ParkLake își așteaptă vizitatorii cu cele mai inspirate propuneri de cadouri pentru cei dragi.

O varietate de decorațiuni, bijuterii și accesorii, oranamente și aranjamente pentru Crăciun sunt pregătite special,  atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Între 6 și 24 decembrie, vizitatorii centrului comercial sunt așteptați zilnic să descopere lumea de poveste de la Polul Nord și Polul Sud, să se distreze cu jocurile interactive special aduse pentru ei și să trăiască o experiență inedită în realitatea virtuală. In fiecare joi și vineri, în intervalul 18:00 – 20:00, copiii sunt invitați să participe și să se distreze la cele mai creative ateliere de Crăciun.
Îndrumați de un eschimos și o gașcă de spiriduși, aceștia vor realiza zăpadă și fulgi de nea, pinguini veseli, figurine din ipsos și decorațiuni de brad din materiale neconvenționale.

Zilele de sâmbătă și duminică (între orele 14:00 și 20:00) sunt destinate jocurilor, concursurilor, dar și pieselor de teatru care fac parte din programul ParkLake pe perioada Crăciunului. Cei mici vor putea petrece momente minunate în compania celor mai dragi personaje din povești. Mai mult, pe 16 decembrie, actrița Tily Niculae lansează o nouă piesă de teatru la ParkLake, ,,Atelierul lui Moș Crăciun”, un spectacol pentru toate vârstele, care surprinde perfect esența sărbătorilor de iarnă.

Pe 16 decembrie, Moș Crăciun ajunge la ParkLake și așteaptă toți copiii să îl întâmpine cu poezii și voie bună.

O paradă specială va fi pregătită în onoarea lui, iar spiridușii îi vor fi alături și îl vor ajuta să împartă multe cadouri și jucării, până pe 24 decembrie. Nici iubitorii sporturilor de iarnă nu se vor plictisi anul acesta! Ei sunt invitați în fiecare zi la distracție pe patine, în cadrul patinoarului din exteriorul centrului comercial, zona ParkLake Garden, intrarea dinspre Parcul Titan. Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake găsiți pe www.parklake.ro și pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod