Păr sclipitor, noua gamă de la Johnson’s®

Bun venit într-o lume a jocurilor şi a imaginaţiei, în care mica ta prinţesă poate deveni  protagonista unui basm frumos. Cu şamponul, balsamul şi spray-ul din noua gamă Păr sclipitor de la Johnson’s® vei putea îndeplini visele fetiței tale, dăruindu-i atingerea magică şi strălucitoare de care are nevoie.

Pentru prima dată, brandul specializat al Johnson’s® în tratarea pielii şi părului copilului lansează  Păr sclipitor, o nouă gamă de produse constând într-un şampon, un balsam şi un spray, toate pentru o strălucire sporită şi un păr mai moale şi mai mătăsos.

De la doi la trei ani, copiii încep să îşi dezvolte personalitatea, exersând fantezia şi imaginaţia. Gama Păr sclipitor transformă spălarea şi coafarea părului într-o activitate magică şi distractivă pentru prinţesele casei.

Gama Păr sclipitor  de la Johnson’s®, cu o formulă inovatoare, utilizează proteinele din mătase şi o picătură de ulei de argan, pentru a spori strălucirea naturală a părului şi pentru a ajuta la reducerea încreţirii, lăsând părul mătăsos, cu un aspect sănătos.Produsele Păr sclipitor curăţă scalpul fără a lăsa reziduuri, iar părul nu devine uscat şi este uşor de coafat.
Compoziţia produselor din această colecţie oferă beneficii în plus: formulă anti-încreţire; hypoalergenic; formulă NO MORE TEARS®; parfum sofisticat.

Şamponul Păr sclipitor a fost creat pentru ca părul prinţeselor să fie mai fin, mai strălucitor şi mai mătăsos. Cu proteine din mătase, ulei de argan şi formula No More Tears®, noul şampon Păr sclipitor este alegerea perfectă pentru părul delicat. În plus, are un parfum plăcut, care sporeşte plăcerea timpului pentru baie şi este hypoalergenic*.  Noua gamă de la Johnson's® este mai mult decât un şampon, un balsam şi un spray.

Cu Păr sclipitor copilul tău se va bucura de o baie distractivă, o coafură ca din basme şi un păr cu adevărat de prinţesă!

*Compus pentru a minimiza riscul de alergie

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod