Pantene și Mega Image continuă să fie alături de femeile care luptă împotriva cancerului

Pantene și Mega Image continuă să ofere putere: începând cu luna martie 2019, fiecare produs Pantene achiziționat din supermarket-urile Mega Image înseamnă o donație către Fundația Renașterea, pentru realizarea perucilor din păr natural. Prin campania Oferă Putere, începută în 2016, Pantene și Mega Image s-au alăturat Fundației Renașterea cu scopul de a reda cât mai multor femei din România încrederea de care au nevoie în lupta împotriva cancerului.

Pentru o femeie diagnosticată cu această boală, părul este unul dintre factorii care îi influențează încrederea în sine și puterea de a merge mai departe.

Pantene și Mega Image continuă să fie alături de Fundația Renașterea prin a treia ediție a campaniei Oferă Putere, oferind peruci din păr natural și un plus de încredere pacientelor care se confruntă cu efectele tratamentului împotriva cancerului. Începând cu luna martie 2019, pentru fiecare produs Pantene achiziționat din magazinele Mega Image, Pantene va face o donație către Fundația Renașterea, pentru asigurarea fondurilor necesare realizării perucilor.

„Ne bucură faptul că, după doi ani de succes, Pantene continuă să fie alături de Fundația Renașterea și de pacientele care au nevoie de sprijinul nostru în lupta pe care o duc.

Împreună, vrem să readucem încrederea și zâmbetul cât mai multor femei și suntem convinși de succesul continuu al campaniei Oferă Putere. Le mulțumesc pentru susținere partenerilor cauzei, dar și tuturor celor care s-au alăturat campaniei și vor continua să o susțină și de acum înainte, prin achiziționarea produselor Pantene. Cu ajutorul lor, oferim mai multe peruci și, mai presus de toate, mai multă putere femeilor care au nevoie de sprijinul nostru”, a declarat Mihaela Geoană, Președinte al Fundației Renașterea.

Pentru realizarea unei peruci este nevoie de opt codițe de păr, iar de costul de manufacturare este de minimum 150 de euro.

Pentru cele mai multe dintre paciente, acest cost reprezintă însă o investiție pe care nu și-o permit.
De la începutul campaniei, Oferă Putere a adunat peste 8500 de codițe și 180 de peruci donate și mai mult de 200.000 de persoane care s-au alăturat cauzei prin achiziționarea produselor Pantene din supermarket-urile Mega Image.

Pe parcursul lunii martie, femeile au la dispoziție alte două moduri prin care se pot alătura campaniei: prin achiziționarea uneia dintre cele 300 de brățări Oferă Putere ediție limitată, de pe site-ul Maestoso, sau prin donații de păr către Fundația Renașterea, cu ajutorul kit-urilor de donație disponibile în supermarket-urile Mega Image.

De asemenea, la fel ca și până acum, se pot face donații în bani online, prin card bancar, prin transfer bancar, sau chiar la sediul Fundației Renașterea. Pentru mai multe informații despre acest tip de donație, accesați fundatiarenasterea.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod