Pampers lansează noul Pampers Premium Care, acum cu indicator de umezeală

Venirea pe lume a unui copil reprezintă un moment unic pentru fiecare femeie, plin de emoţie şi bucurie. În această perioadă, proaspăta mămică îşi doreşte să fie susţinută şi să primească tot ajutorul de care are nevoie. Pampers ştie că a fi mamă nu înseamnă numai sentimente noi şi intense, ci şi o responsabilitate uriaşă.

Pentru a veni în ajutorul mămicilor, Pampers, recomandat de Societatea Română de Pediatrie, a adăugat un indicator de umezeală gamei de scutece Pampers Premium Care.
Oferind o protecţie de cinci stele pielii delicate a bebeluşului, noul Premium Care este disponibil în varianta cu indicator de umezeală pentru mărimile 1-3. Acesta îşi schimbă culoarea din galben în albastru atunci când intră în contact cu umezeala din interiorul scutecului, reprezentând un instrument folositor pentru toate mămicile, ajuntându-le pe acestea să ştie care este cel mai bun moment pentru a schimba scutecul celui mic.

Pampers a creat şi dezvoltat indicatorul de umezeală împreună cu personal specializat în pediatrie, ca urmare a înţelegerii nevoilor proaspeţilor părinţi, cărora le este dificilă aflarea momentului în care cel mic a udat scutecul.
Noul indicator de umezeală ajută astfel mămicile, indicându-le exact când este cel mai bine să înlocuiască scutecul copilului.

Scutecele Pampers Premium Care oferă o protecţie de cinci stele pielii fragile a bebeluşului, pentru ca acesta să crească sănătos şi fericit,  benefiind de cea mai bună îngrijire.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod