Pampers lansează campania "Dragoste, somn liniştit şi joacă"

Sunt milioane de păreri despre cât de multă dragoste ar trebui să-i oferi micuțului tău,  despre cât de mult ar trebui să te joci cu el sau despre cum poți să îl ajuți să doarmă liniștit, dar fiecare copil e diferit și doar mama lui știe cel mai bine ce contează cel mai mult pentru copilul ei.

Conform celor peste 8.000 de părinți din 10 țări care au participat la studiul Pampers, dragostea, somnul liniștit și joaca sunt la fel de importante pentru buna dezvoltare a celor mici, iar Pampers e mândru să le susțină prin noua sa campanie ‘ Dragoste, somn liniștit și joacă’, una prin care îi invită pe părinți și copii să sărbătorească zi de zi aceste experiențe unice și fericite!

Aceste momente speciale pot fi savurate mai bine cu protecția și forma pe care o oferă un scutec Pampers.



Inovațiile noului Pampers Active Baby-Dry

Noul Pampers Active Baby Dry are un strat superior mai moale, cu o textură specială și un nou strat care absoarbe și reține umezeala. Lichidul este menținut în interiorul scutecului datorită  tehnologiei AGM (Absorbent Gel Material). Particulele uscate care se găsesc în interiorul stratului absorbant se transformă într-un gel superabsorbat la contactul cu umezeala, un gel care poate reține până la de 30 de ori propria greutate în lichid, chiar și în condiții de presiune.

Scutecul trebuie să absoarbă și să rețină cu 50% mai mult lichid de-a lungul nopții decât în timpul zilei, iar scutecele Pampers Active Baby-Dry nu doar că fac acest lucru, ci și le oferă micuților până la 12 ore de protecție împotriva umezelii și un somn linistit, tocmai bun pentru a asigura dimineți fericite alături de părinți.

Tot pentru dimineți fericite, animăluțele pe care le întâlneam pe scutecele Pampers Active Baby sunt surprinse acum într-o nouă ipostază: la circ, una care o să le inspire pe mămici să le spună și mai multe povești amuzante copiilor lor.

 

Centrul de Inovație P&G din Schwalbach

Toate aceste inovații au fost inspirate de către mămicile și bebelușii din întreaga lume.  Experții P&G din cadrul Centrului de Inovație din Schwalbach Germania au avut în vedere părerea părinților cu care interacționează în fiecare zi, pentru a dezvolta noul Pampers Active Baby-Dry.

‚Pentru noi, echipa Pampers, este foarte important să înțelegem atât nevoile copiilor cât și ale părinților, pentru că obiectivul nostru major este acela de a-i ajuta pe părinți să-și îngrijească așa cum se cuvine copiii.
Tocmai din acest motiv interacționăm foarte mult atât cu mamele cât și cu tații și cu bebelușii. Discutăm cu părinții despre nevoile copiilor lor și despre lucrurile care pot fi îmbunătățite în scutecele existente pe piață, dar suntem extrem de atenți și la comportamentele copiilor care vin în locul de joacă amenajat în centrul nostru de inovație. Suntem atenți la modul în care se comporta scutecele pe care aceștia le poartă: dacă sunt bine fixați, dacă lasă vreo urmă pe pielea copilului, dacă sunt sau nu confortabili. Cu ajutorul aceste strânse colaborări cu mamele și copiii înțelegem ce fel de schimbari ar trebui să aplicăm produsului și ulterior le și implementăm’, a declarat Dr.
Frank Wiesemann, R&D Baby Care, Centrul de Inovație P&G din Schwalbach, Germania.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod