Pampers a donat produse pentru îngrijirea micuților din peste 1000 de familii

În luna copiilor, am avut prilejul de a aduce un strop din bucuria copilăriei în familiile care au nevoie de ajutor. Pampers a sprijinit organizația Salvați Copiii și familiile înscrise în programele acesteia, contribuind, cu produse de calitate, la dezvoltarea armonioasă a celor mici.
Astfel, Pampers își reînnoiește angajamentul de a fi alături de cei mici încă din primele luni de viață. Organizația „Salvați Copiii” va redirecționa produsele Pampers donate către familiile înscrise în programele sale de acțiune, din medii vulnerabile.
Scutecele Pampers vor ajunge la peste 1.000 de familii ale căror copii sunt înscriși în centrele educaționale, grădinițele estivale și centrele pentru refugiați din zone precum București, Ilfov, Galați, Mureș, Suceava, Timișoara, Dâmbovița, Giurgiu, Olt, Dolj, Argeș, Cluj și Vrancea.
“Fiecare copil are dreptul să spere, să viseze, să fie protejat și să aibă un viitor.
Salvați Copiii dezvoltă permanent programe și derulează activități prin care le este oferit copiilor sprijinul de care au nevoie, mai ales micuților care a avut parte de un start în viață însoțit de lipsuri. În toate inițiativele noastre, ne bazăm pe ajutorul pe care îl primim, la rândul nostru, și ne bucură să avem alături Pampers, printr-o donație care aduce produse atât de importante în creșterea micuților”, spune Gabriela Alexandrescu, Președintele Executiv al Organizației „Salvați Copiii”.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod