Paharele roșii s-au întors la Starbucks

Așteptarea a luat sfârșit! Starbucks a deschis oficial sezonul de iarnă cu lansarea paharelor roșii festive și a băuturilor de sezon.  Alături de tradiţionalele Toffee Nut Latte şi cafelele de Crăciun, printre care Christmas Blend şi Christmas Blend Espresso Roast, aromele noilor băuturi, precum Gingerbread Latte și Fudge Hot Chocolate, ne introduc în atmosfera sărbătorilor care se apropie.

Starbucks Toffee Nut Latte este simbolul Crăciunului la Starbucks, stârnind de la prima degustare sentimentul de sărbătoare.
Acest Pahar Roșu combină aroma cremoasă a caramelului dulce cu Espresso Starbucks prăjit, provenit din comerțul echitabil 100% , și cu spumă de lapte catifelată. La acestea se adaugă frișcă, presărată cu toffee nut, pentru a o transforma în băutura perfectă de sărbătoare.

Acest sortiment favorit din seria de Pahare Roșii Starbucks este într-adevăr „Crăciunul într-o cană”. Gingerbread Latte combină gustul și aroma biscuitului de turtă dulce proaspăt copt cu Espresso Starbucks prăjit, provenit din comerțul echitabil 100%, și cu spuma de lapte catifelată, acoperită cu frișcă și presărată cu nucșoară.

Starbucks Fudge Hot Chocolate este cea mai nouă apariție în rândul Paharelor Roșii de anul acesta.
Ciocolată caldă cremoasă cu lapte și aromă fudge, acoperită cu frișcă și topping de ciocolată aurie, fac din această băutură cea mai bună opțiune pentru a fi savurată împreună cu prietenii în zilele răcoroase de iarnă.

Dacă ești în căutarea cafelei pe care să o savurezi acasă în preajma sărbătorilor, asigură-te că ai ales o pungă de cafea Starbucks Christmas Blend sau de Starbucks Christmas Blend Espresso Roast, care poate fi măcinată gratis în cafenea. De la lansarea din 1985, Christmas Blend a devenit una dintre cele mai populare cafele din întreaga gamă cu bob întreg Starbucks.
Notele dulci, picante ale acestei cafele combină gustul cafelelor din superba America Latină cu gingășia catifelată a celor din Asia-Pacific și vechimea boabelor de cafea din Sumatra. Starbucks Christmas Blend Espresso Roast este o cafea cu aromă intensă şi gust de condimente, care te va face să îți dorești mai mult.

Iarna aceasta, Starbucks este din nou destinația ideală pentru cei care caută cadourile potrivite pentru iubitorii de cafea. De la căni, pahare sau termosuri cu motive de sărbătoare (reni, oameni de zăpadă, culori festive- auriu și roșu), la diverse sortimente de cafea boabe cu o aromă intensă și cremoasă care vor pune cu siguranță un zâmbet pe fața persoanei dragi care va primi cadoul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod