Pahare Coca-Cola de colecţie

Cu ocazia Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2012, McDonald’s România lansează o nouă campania cu pahare Coca-Cola de colecţie. La fiecare meniu mediu sau mare cumpărat, McDonald’s oferă un pahar de colecţie, cu design special Coca-Cola.
Cu ocazia Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2012, McDonald’s România lansează o nouă campania cu pahare Coca-Cola de colecţie.  La fiecare meniu mediu sau mare cumpărat, McDonald’s oferă un pahar de colecţie, cu design special Coca-Cola.

Timp de şase săptămâni, în perioada 8 iunie – 22 iulie 2012, consumatorii au ocazia de a colecţiona un set complet de pahare inscripţionate Euro 2012.

În perioada 8 iunie – 22 iulie 2012, clienţii McDonald’s sunt invitaţi să se bucure împreună cu prietenii sau familia, să sărbătorească şi să îşi împărtăşească pasiunea pentru fotbal savurând meniul lor preferat.
La fiecare meniu mediu sau mare cumpărat, McDonald’s oferă un pahar Coca-Cola de colecţie. Setul de colecţie conţine 6 pahare transparente inscripţionate cu logo-ul Coca-Cola şi logo-ul EURO 2012 şi au ataşate câte o brăţară colorată. Brăţările sunt detaşabile şi sunt disponibile în 6 culori diferite, câte o culoare nouă pentru fiecare săptămână.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod