Oscar Party la Targul de Turism 2015

Anul acesta, la deschiderea Targului de turism, editia de primavara, de la Romexpo, vizitatorii s-au bucurat de un Oscar Party la standul Malta Travel.Pe langa oferte extrem de avantajoase din partea operatorilor agentiei Malta Travel, pentru o vacanta cu adevarat speciala in aceasta tara atipic de frumoasa, cei care au poposit la acest stand au avut prilejul sa cunoasca si vedetele care anii trecuti au filmat videoclipuri in Malta. Printre staruri s-au numarat Cristina Spatar si Marius Marin, Andreea Antonescu,  dar si fetele de la Heaven.

Pe langa cadouri si buna dispozitie, la petrecerea Oscar organizata de Malta Travel au fost depanate si amintiri frumoase din vacantele petrecute de vedete in aceasta tara.
Cristina Spatar ne-a povestit ca a trait monente minunate: “A fost o experienta interesanta, iar Malta e o tara pe care vreau sa o mai vizitez cat de curand. Este un loc unde oricine turist s-ar simti foarte bine, este un loc altfel. Mi-a placut mult cand am filmat cu echipa videoclipul piesei “Povestea noastra”, aici peisajele sunt de vis!”

Malta Travel implineste anul acesta 16 ani de activitate! Tocmai de aceea ofertele sunt pe masura!Una dintre ofertele care mi-a atras atentia este cea pentru familie si copii, la tarife incepand de la 455 de euro- adult, pe sejur, pentru 7 nopti de cazare cu mic  dejun inclus, copiii fiind cei care beneficiaza de gratuitate.
Plecarile sunt disponibile pentru lunile iulie si august.

Oferta speciala pe toata perioada Targului de turism de la Romexpo ( 12.03-15.03) este de 299 de euro de persoana- pachet ce include 7 nopti de cazare, demipensiune, bilet de avion dus-intors, transfer aeroport hotel si retur, bagaj de cala 20 kg de persoana, bagaj de mana 10 kg de persoana, asistenta turistica in limba romana. Nu este inclusa taxa de aeroport de 95 de euro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod