Orbit Bubblemint – noul sortiment de gumă Orbit care reîmprospătează amintirile copilăriei

Realizăm permanent legături emoționale între momentele plăcute din viața noastră pornind de la gusturi sau mirosuri specifice, însă copilăria este acea perioadă lipsită de griji, plină de râsete și voie bună, de care cei mai mulți dintre noi suntem încă foarte atasați. Orbit reîmprospătează amintirile acestei perioade, creând noua aromă Bubblemint, care are gustul gumei de mestecat din copilărie.

Orbit Bubblemint este un nou gust de la Orbit, ce îmbină aroma fructată și notele proaspete de mentă, ducându-ne cu gândul la toate momentele plăcute din copilărie și adolescență.
Dincolo de gustul delicios, noua gumă de mestecat Orbit Bubblemint are grijă și de sănătatea orală, ajutând la restabilirea nivelului optim al PH-ului și la păstrarea dinților curați și sănătoși.

Orbit Bubblemint nu conține zahăr, menține sănătatea orală și oferă o senzație de curățare unică, care te scapă de resturile de mâncare, atunci când nu ai pasta și periuța de dinți la îndemână. Guma de mestecat fără zahăr oferă o modalitate accesibilă și plăcută de a avea grijă de cavitatea bucală, prin acțiunea de neutralizare a acizilor din gura și curățarea suprafeței dinților de fiecare dată când mănânci sau bei.

Încearcă Orbit Bubblemint, nu doar pentru că te ajută să ai un zâmbet sănătos, ci și pentru că aduce zâmbetul pe chipul tău, activând amintirile prețioase ale copilăriei.
Reîmprospătează-ți amintirile copilăriei și împărtășește-le cu toți cei dragi!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod