OptyU deschide un nou magazin în Sibiu și prezintă colecția Tom Ford

OptyU deschide pe 27 septembrie a doua optică din Sibiu, pe Bd-ul Victoriei, 32. Invitații vor putea admira colecțiile 2018 – 2019 de rame și ochelari de soare marca Tom Ford și vor beneficia de un discount special de 25%, valabil pentru toată colecția Tom Ford și pentru lentilele Essilor.

Designerul de modă Tom Ford continuă să uimească lumea modei cu noua colecție de rame și ochelari de soare. Simplă, elegantă sau îndrăzneață, reușește să fie pe toate gusturile și să fie versatilă, așa că este de la sine înteles de ce sunt preferate de celebrități precum Brad Pitt, Madonna, Halle Berry,  Britney Spears sau Daniel Craig.

Colecțiile 2018 și 2019 vor fi prezentate la deschiderea oficială a celui de-al doilea magazin OptyU din Sibiu.

OptyU este un concept de optică ce mizează pe o echipa de specialiști în vedere, echipamente performate și branduri de lux. Clienții se vor putea bucura de o selecție specială de modele de la  branduri celebre precum: Ray Ban, Hugo Boss, Dior, Tom Ford, Tommy Hilfiger, Fossil etc.Invitații prezenți la deschiderea oficială vor beneficia de discounturi speciale de 25% la toată colecția Tom Fort și lentile Essilor, liderul mondial în designul, producerea şi personalizarea lentilelor de ochelari.

Essilor investește anual peste 200 milioane € în cercetare și dezvoltare, angajându-se să aducă pe piață în permanență produse noi, mai eficiente. Mărcile sale reprezentative sunt Varilux®, Crizal®, Transitions®, Eyezen™, Xperio®.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod