Optimo de la Tefal, detaliul pentru o tinuta ireprosabila!

Hainele la dunga, perfect calcate, au devenit un atu important pe cartea de vizita a oricarei persoane, atat in viata personala, cat si in mediul de afaceri.
Insa calcatul perfect al hainelor nu se obtine fara “victime” colaterale: nervi, stres, ore irosite. Noua statie de calcat Optimo de la Tefal transforma calcatul rufelor din corvoada in cea mai usoara si rapida activitate!

Recunoaste! Si pentru tine, calcatul rufelor este una dintre cele mai nesuferite activitati casnice, pe care ai da-o oricand  la schimb cu spalatul vaselor, curatenia casei sau alte tipuri de activitati domestice! Ba chiar ai fi dispusa sa ti le asumi pe toate in locul migaloasei activitati de calcare a rufelor.
Cu noua statie de calcat Optimo de la Tefal ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a face acest “targ”,  intrucat s-ar putea sa iesi in pierdere!

Optimo calca impecabil orice tip haina, fara timp pierdut inutil si fara efort!

Dotarile performante, de ultima generatie, ale statiei Optimo ii ofera “abilitati” speciale.  Este gata de “lucru” in doar patru minute si poti sa calci un volum mare de rufe cu o singura umplere a rezervorului cu apa.

Este dotata cu un panou de control usor de folosit, cu un spatiu de stocare a cablului electric si cu sistem easy cord, astfel incat sa nu te mai “impiedici” in cabluri, butoane si comenzi incurcate, ce-ti scot peri albi la fiecare haina pe care incerci sa o netezesti cu un fier de calcat obisnuit.

Aburii puternici aruncati in lupta cu dungile si cutele neastamparate ale rufelor, dar si manevrarea rapida a fierului de calcat fac din noua statie Optimo de la Tefal un aliat in obtinerea unui look ireprosabil in fiecare zi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod