Operațiunea #GataLa4 revine: cea mai lungă zi din an devine cea mai scurtă zi de muncă!

Pe 21 iunie, în cea mai lungă zi din an, Red Bull aruncă mănușa celor închiși în birouri și-i provoacă să fie #GataLa4. A doua ediție din România a evenimentului global care dă liber angajaților cu voie de la șefi revine în aplauzele unanime ale departamentelor de HR.
Ne raportăm constant la rezultate, oameni şi eficienţa muncii lor: productivitatea pare cuvântul de ordine al acestui început de mileniu. Într-un studiu realizat de VoucherCloud.com (Marea Britanie), 1989 de angajați au fost întrebați: "Consideri că ești productiv pe tot parcursul zilei?". 79% dintre ei au răspuns negativ. Rezultatele arată că este imposibil să susții un ritm de lucru constant. Într-o zi de lucru standard, de opt ore, participanții recunosc că sunt productivi în medie doar două ore și 53 de minute.
Asta înseamnă că mai bine de cinci ore sunt irosite. Studiile mai spun că o zi lucrătoare de șase ore ar putea spori productivitatea. Într-un program-pilot de doi ani, Suedia a testat o zi de lucru mai scurtă pentru asistenții medicali – participanții au confirmat că s-au simțit mai fericiți și mai sănătoși.


Dacă e-mailurile, întâlnirile, telefoanele, notițele și rapoartele te țin peste program, Red Bull are următoarea propunere: pe 21 iunie, în cea mai lungă zi din an, tragi tare și ești #GataLa4, iar orele rămase le petreci cum vrei! Se poate, s-a întâmplat anul trecut, ne-a plăcut, o facem din nou!



 
Anul trecut, pe 21 iunie, sute de angajați din Capitală impulsionați de un boost de energie au spus #GataLa4 și au petrecut timpul liber astfel câștigat la concerte live organizate ad-hoc la Food Circus din Pipera, kilometrul 0 al corporatiștilor, sau clase de yoga! Peste 20 de companii multinaționale, printre care Banca Transilvania, BMW România, Toyota, Fru-Fru s-au alăturat operațiunii #GataLa4 și, cel mai important, sute de angajați au arătat împreună că se poate ca în mijlocul săptămânii, cea mai lungă zi din an, 21 iunie, să devină cea mai scurtă zi de muncă!

 
#GataLa4 continuă inițiativa #4PMFinish, o idee Red Bull care susține că productivitatea crește când muncim mai puțin, dar mai inteligent, întărită din 2016 încoace de mii de angajați care pleacă mai devreme de la birou de National 4pm Finish Day în Marea Britanie.

 
Convinge-ţi şefii, adună-ți colegii de birou și fii #GataLa4 pe 21 iunie 2018!
Un demers înaripat de Red Bull, susținut de Radio Guerrilla.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod