Ondulatorul Satin Hair Colour de la Braun

Noua gama Satin Hair Colour contine trei produse: uscator, ondulator si placa pentru indreptat parul, toate create nu doar sa iti ofere o coafura superba, ci si sa pastreze culoarea pentru mai mult timp. Secretul acestei game inovatoare este tehnologia speciala Color Saver cu Satin Ions. Satin Ions previn electrizarea si fenomenul de deshidratare a parului, cauzat adesea de utilizarea aparatelor de aranjare a parului ce functioneaza la temperaturi inalte.

Fiecare produs din gama Braun Satin Hair Colour a fost creat sa asigure o coafura perfecta la temperatura potrivita pentru tipul tau de par.
Astfel, ai pana la 70% mai putina pierdere de culoare daca folosesti placa, cu pana la 50% mai putina pierdere de culoare pentru ondulator, iar cu uscatorul previi deshidratarea parului.

Noului ondulator Braun Satin Hair Colour ii poti seta temperatura in functie de tipul firului de par - fin, normal sau gros. Datorita designului flexibil al ondulatorului, vei avea bucle superbe, fara fire incurcate, iar tehnologia Colour Saver va preveni pierderea culorii. Cilindrul ceramic a fost special creat pentru a preveni deshidratarea excesiva si a proteja varfurile firelor de par impotriva degradarii.

Poti cumpara ondulatorul Satin Hair Colour de la Braun din magazinele de specialitate, la un pret de 198 lei.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mada pe 4 Feb 2010, 13:32
    Super

    Ondulatorul este super bun si iti face niste bucle foarte frumoase si fine la atingere, este perfect pentru parul lung!

    0
    0

  • Alina pe 12 Feb 2009, 13:10
    Juri ca sunt romanesti produsele astea Braun

    Imi vine sa jur ca sunt produse aici in Romania fiindca se incadreaza perfect in tiparul: "Scump dar prost!"

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod