Omron DuoBaby – nebulizatorul inovator 2 in 1 pentru intreaga familie

Cand vine vorba despre starea de bine si sanatatea intregii familii nu e loc de compromisuri! Omron iti prezinta DuoBaby - nebulizatorul inovator 2 in 1, care combina intr-un singur produs, nebulizator si aspirator nazal.
Unic in Romania, Omron DuoBaby este special conceput pentru a trata in mod diferit afectiunile cailor respiratorii, ajuta la imbunatatirea respiratiei, reducand tototdata riscul de aparitie a complicatiilor la nivelul aparatului respirator. 
Omron DuoBaby are doua kituri de nebulizare, kit-ul verde asigura un flux de aerosoli cu particule de aproximativ 9µm, poate fi utilizat pentru tratarea unor raceli comune, rinita alergica sau faringite, iar kit-ul albastru ofera aerosoli cu particule de aproximativ 4 µm, care vor ajunge in principal in plamani, astfel incat poate fi utilizat pentru tratarea afectiunilor cailor respiratorii inferioare, cum ar fi astmul, otita medie sau laringita.

Este momentul sa renunti la aspiratoarele manuale sau la cele costisitoare – Omron DuoBaby este perfect igienic, are kit-ul complet lavabil si nu presupune costuri suplimentare, pentru ca nu necesita filtre sau duze de unica folosinta.
Omron DuoBaby foloseste o tehnologie si o configuratie speciala - aspiratia este generata din interiorul corpului aspiratorului, astfel incat absorbtia este produsa in timpul pomparii aerului, creandu-se in acest mod efectul Venturi. Acest lucru asigura imposibilitatea contaminarii nebulizatorului atunci cand este utilizat aspiratorul nazal.

Timpul necesar aspirarii mucusului este extrem de scurt. Aspiratorul se conecteaza la tubul de aer al nebulizatorului cu compresor. Aspiratia trebuie mentinuta pentru aproximativ trei secunde in fiecare nara, iar acest lucru poate fi repetat de maximum patru ori.Utilizarea Omron DuoBaby se adapteaza in functie de afectiune - in cazul unui nas infundat sau care curge se poate folosi doar aspiratorul nazal.
Daca insa cel mic sufera si de o afectiune a cailor respiratorii, se poate folosi nebulizatorul care furnizeaza tratament medicamentos, dupa curatarea prealabila a nasului cu aspiratorul nazal. La fel de important este si faptul ca aparatul poate fi utilizat pentru copii incepand de la varsta de o luna, dar si de catre adulti. 

Aspiratorul integrat Omron DuoBaby se curata extrem de usor, putand fi spalat cu apa calda si detergent neutru, clatit si lasat la uscat intr-un loc aerisit.In cazul tratamentelor medicamentoase se recomanda dezinfectarea prin fierbere o data pe zi sau prin intrebuintarea altor dezinfectanti cum ar fi etanol sau hipoclorit de sodiu.Nebulizatorul Omron DuoBaby este disponibil in farmacii, in magazinele de tehnica medicala, dar si in cele online. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod