Omron DuoBaby, nebulizator cu aspirator nazal – soluția 2 în 1 pentru respirația corectă și sănătoasă a bebelușilor

Să fii mămică este cea mai frumoasă experiență pe care viața ți-o poate oferi! Dar ce faci când bebelușul tău are năsucul înfundat, iar zilele plăcute de toamnă se transformă într-un adevărat calvar?
Îți vine în ajutor nebulizatorul Omron DuoBaby, un aparat revoluționar 2 în 1, recomandat în prevenția și tratamentul bolilor respiratorii, în special bebelușilor și copiilor cu vârsta de până la doi ani. Dispozitivul medical este dezvoltat de Omron, liderul mondial în domeniul proiectării şi execuţiei senzorilor şi a tehnologiei sistemelor ultrasonice.

 

Omron DuoBaby ajută bebelușii să respire corect și sănătos și tratează într-un mod rapid și eficient atât afecțiunile căilor respiratorii superioare, cât și ale celor inferioare. Datorită „Efectului Venturi” curățarea perfectă a cavității nazale se poate efectua înainte de începerea tratamentului, iar kit-ul de nebulizare este ideal pentru administrarea rapidă a terapiei cu aerosoli.

Nebulizatorul cu aspirator nazal Omron DuoBaby dispune de un design compact, volum rezidual de doar 0,7 mL și de un compartiment practic destinat accesoriilor, fiind creat în conformitate cu exigențele unei igiene nazale riguroase.

Aparatul îndepărtează mucozitățile în câteva secunde, este lavabil în totalitate, igienic și ușor de utilizat. Este delicat și silențios, fiind o soluție confortabilă atât pentru copil, cât și pentru mamă. 

Alte avantaje de care se va bucura orice mămică sunt: timpul redus de nebulizare și structura simplă a kit-ului, cu două capace în culori diferite – verde și albastru – destinate tratării separate a căilor nazale superioare sau inferioare: rinite, sinuzite, laringite, respectiv astm, bronșite, bronșiolite sau bronhopneumonie.

Informații utile: recomandat copiilor de până la doi ani; volum rezidual de 0,7 ml; timp redus de nebulizare; silențios, capacitate de zgomot de 63 dB; aspiratorul nazal este lavabil în totalitate și nu necesită filtru antibacterian; ușor de utilizat. Nebulizatorul Omron DuoBaby este disponibil în farmacii, în magazinele de tehnică medicală, dar și în cele online, la prețuri avantajoase.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod