Octopus. Eat Greek - Savuros și foarte accesibil

Octopus este una dintre cele mai recente apariții pe zona de seafood din București și totodată unul dintre cele mai acesibile restaurante cu pește proaspăt și preparate meditraneene. Deși foarte prietenos din punct de vedere al prețurilor, restaurantul a fost deschis în urmă cu mai puțin de un an în zona Nordului și ofera atât preparate cât și servicii de înaltă calitate.

Pe scurt: multe preparate pe bază de pește și fructe de mare și un meniu semnat de Cristi Neacsu, chef bucătar cu o experiență internațională, ce a ocupat în trecut poziția de sous chef în cadrul restaurantului aflat în incinta Hilton – Dunkeld House Hotel din Scoția, totodată absolvent al The Cook School of Scotland.

Design-ului creat de arhitectul Dragos Epure te introduce instant în atmosfera tipic grecească, de vacanță, pe toată perioada anului, atât prin culorile predominante bazate pe alb-albastru-turcoise, dar și cu ajutorul elementelor decorative alese inspirat, precum barcuțele cu vasle ce “tapetează” tavanul, plasa de pescuit de deasupra barului sau farfuriile albe ce decorează barul.

Octopus este așadar o apariție curajoasă ce și-a câștigat deja renumele ca fiind un restaurant de referință când vorbim de bucătăria grecească.

Meniul este stufos și include preparate clasice, dar și gourmet cu prețuri accesibile. Exemple: Salată de fructe de mare cu frunctul pasiunii – 39 lei, Humus cu ulei de masline și muguri de pin – 16 ron, Vinete prajite cu iaurt – 14 ron, Paste cu ton si halloumi - 35 lei,  iar lista continuă în aceeași nota. Puteți consulta meniul pe paginile de social media ale restaurantului, sau mai bine le faceți o vizită pentru o degustare în tihnă!

Lista de vinuri conține vinuri grecești, iar în fiecare duminică se organizează un Seafood Brunch, după ora 12:00, unde se strânge lumea la “masa de duminică”, într-o atmosfera de vacanță și voie bună.

Meniul este variat, servirea tip bufet iar prețul de doar 99 lei - all you can eat. Pentru mai multe detalii puteți vizita paginile de Facebook si Instagram Octopus. Eat Greek, iar pentru rezervări îi puteți contacta la numărul de telefon +40735100400.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod