O serie de proiecte turistice diversificate în zona Hatta din Dubai

Proiecte care corespund viziunii Alteței Sale Șeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum de a încuraja implicarea companiilor, antreprenorilor și a tinerilor.

Aceste noi planuri de dezvoltare au ca obiectiv stimularea turismului și poziționarea acestui loc pitoresc Hatta, ca o destinație a Dubaiului naturală și culturală în aer liber.

S-a anunțat o serie de proiecte majore care au ca scop stimularea sectorului turistic din Hatta și continuarea dezvoltării sociale și economice a zonei. Dezvoltările sunt aliniate la directivele Alteței Sale Șeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum.


Proiectele au fost dezvoltate pe baza unor planuri strategice, atât designul, cât și construcția respectând cele mai înalte standarde globale și de sustenabilitate.

Materialele de construcție au fost selectate special pentru a completa și a consolida mediul natural fără a compromite integritatea geologică a zonei și fără a afecta comunitățile și ecosistemele din jur.


Poziționarea Hattei ca o destinație pentru ecoturism în regiune este un alt obiectiv important, iar prima fază a acestor proiecte este programată să își deschidă porțile în cel de-al patrulea trimestru al acestui an.


Oficialii au afirmat: „Hatta este faimoasă pentru peisajele sale superbe - munți, lacuri, wadi-uri, ferme, baraje și aer proaspăt, iar dezvoltarea ecoturismului confirmă angajamentul nostru față de implementarea viziunii liderului nostru înțelept prin crearea de oportunități economice pentru tineri, companii locale și antreprenori din Hatta.”


Prima investiție în peisajul turistic al Hattei vor fi literele uriașe care formează cuvântul „Hatta”, situate la o altitudine de peste 450 de metri în Munții Hajar, care asigură un fundal absolut uimitor pentru acest oraș pitoresc și reprezintă o poartă de acces pentru explorarea zonei.

De asemenea, își vor deschide porțile un centru de aventuri și un hub interactiv de informare turistică, dezvoltându-se astfel legăturile dintre vizitatori, ghizi turistici și oamenii din Hatta.


Printre celelalte proiecte noi care se vor deschide în cadrul primei faze a dezvoltării se numără o serie de cabane idilice, dotate cu 20 de camere, care își vor întâmpina oaspeții cu priveliști fermecătoare asupra munților și peisajului într-o stațiune liniștită plină de oportunități de relaxare.


De asemenea, vizitatorii orașului Hatta vor avea ocazia de a campa într-un spațiu de cazare unic situat în mijlocul munților pitorești din zonă, pe malurile fermecătorului baraj Hatta.


Dezvoltările sunt plasate departe de zonele rezidențiale locale pentru a proteja intimitatea și stilul de viață al oamenilor din Hatta.

Cea de-a doua fază a proiectului cuprinde o varietate de dezvoltări în sectorul hotelier și comercial care vor crea noi puncte de legătură între turiștii locali, regionali și internaționali și bogata cultură emiriană din EAU.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod