O excursie pe zi si un turneu national cu Scooby Doo, Tom si Jerry – ingredientele campaniei de iunie UPC Romania

UPC Romania anunta lansarea campaniei de vara si parteneriatul cu Boomerang TV / Turner. Campania are doua componente principale – o tombola prin care UPC ofera o excursie pe zi la Parque Warner Madrid si un turneu national cu 3 personaje indragite de desene animate: Scooby Doo, Tom si Jerry.

In perioada 3 – 30 iunie 2015, toti clientii UPC Romania care achizitioneaza un pachet 3Play (televiziune, internet si telefonie) sunt inscrisi automat intr-o tombola ce are ca premii excursii pentru 3 persoane la parcul de distractii Parque Warner Madrid.
Clientii existenţi de 3Play pot participa gratuit la cursa pentru aceste excursii inscriindu-se pe pagina iunie.upc.ro.

Odata cu lansarea acestei campanii promotionale, UPC Romania lanseaza si invitatia in lumea desenelor animate. In luna iunie 2015, UPC si Boomerang TV / Turner organizeaza un turneu national ce ii are ca protagonisti pe indragitii Scooby Doo, Tom si Jerry. Cele 3 personaje s-au vor intalnit cu fanii lor, mici si mari, in Bucuresti, Ploiesti, Targu Jiu, Timisoara si Cluj-Napoca.
Urmeaza alte 3 orase: Iasi (18 iunie), Galati (19 iunie) si Constanta (20 iunie). Toti cei care indragesc cele 3 personaje de desene animate sunt invitati sa le cunoasca si sa se fotografieze cu ele, sa descopere surprizele pregatite de UPC si Boomerang TV / Turner. Programul complet al turneului, care include orasele, datele si locatiile evenimentelor, este disponibil pe iunie.upc.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod