O baie ideală pentru bărbaţi oferită de Kludi

Pasionați de gadgeturi, bărbații au nevoie de o baie care să exprime forță și masculinitate, dar care să fie, în același timp, adaptată ritmului lor zilnic de viață. Producătorul german de baterii de lux pentru baie şi bucătărie Kludi recomandă câteva game ideale pentru bărbați datorită designului și funcționalităţii lor.

Astfel, colecția KLUDI ESPRIT, realizată în colaborare cu Esprit Home, înglobează mobilier și obiecte sanitare disponibile în dimensiuni variate pentru a putea fi adaptate ușor chiar și unei băi foarte mici.
Toate elementele componente din această gamă sunt modulare, oferind posibilitatea găsirii unei soluții unice pentru fiecare spaţiu de baie în parte. Armăturile KLUDI ESPRIT combină armonios perfecțiunea execuției, finisarea manuală și funcționalitatea desăvârșită. Oferind o experienţă deosebit de plăcută în timpul duşului, KLUDI ESPRIT Shower Family este prevăzut cu patru duşuri laterale care, în combinaţie  cu termostatul încastrat, asigură un confort constant al temperaturii apei la 38o C. 

Cabinele pentru duș din sticlă ESPRIT au o durată de viață îndelungată, garantată de alegerea exigentă a materialelor, de structurile atent proiectate și de finisajele executate cu precizie.
Geamul din sticlă securizată asigură rezistență la șoc și o siguranță maximă, în timp ce stratul de protecție presecurizată previne depunerile de calcar și murdărie.  Pret KLUDI ESPRIT Shower Family 5.857 Ron cu TVA.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod