Nutradose Relax te ajută să previi astenia de toamnă

Astenia de toamnă afectează una din zece persoane. Nutradose Relax este soluția pentru a trece mai ușor peste aceste schimbări pe care organismul le resimte, datorită ingredientelor naturale din compoziție care acționează rapid și eficient, fără efecte adverse.

Astenia de toamnă este provocată de dificultatea adaptării corpului la diferențele de temperatură dintre zi și noapte, dar și de scăderea cantității de lumină pe care o primim de la soare în acest anotimp. Simptomele diferă, de la apatie, tristețe, anxietate, treceri bruște de la o stare la alta, până la tulburări de somn, letargie, iritabilitate și dorința de izolare.

Nutradose Relax are în compoziția sa mușețel, mac californian, valeriană, păducel, passiflora încarnată și hrișcă.

Toate acestea sunt atent alese și dozate pentru a asigura o acțiune terapeutică eficientă. Acest supliment alimentar are efect asupra tulburărilor de somn, a durerilor de cap, a oboselii, stărilor de anxietate și a depresiei. Ameliorează stările de nervozitate, de spaimă, atacurile de panică, amețelile, migrenele sau tinitusul. În plus, scade și simptomele asociate stresului cum ar fi tensiunea psihică, instabilitatea emoțională, tulburările digestive.

Modul de adminitrare a suplimentului Nutradose Relax este de o unidoză (fiolă) pe zi cu cel puțin jumătate de ora înainte de somn, diluată într-o cană cu apă.

Asta îl face ușor de folosit și de inclus în rutina zilnică.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod