Nunta la castel in centrul Bucurestiului

Cand treci pentru prima data pragul Le Chateau pur si simplu ai pasit in alta lume, in alta epoca. Atmosfera magica si totodata foarte eleganta, cu detalii specifice decorului unui castel din basme, in care parca intamplator au ajuns elemente de tehnologie moderna, perfect armonizate – toate acestea iti taie respiratia si ti-ai spus atunci ca aici vei organiza “nunta la palat” din inima capitalei.

Le Chateau este situat chiar in centrul Bucurestiului, iar odata ce-i treci portile pur si simplu te desprinzi de atmosfera urbana si patrunzi intr-un spatiu de basm.  De ce o nunta la palat? Trendul nuntilor la castel a fost initiat de vedetele de la Hollywood si imbratisat de fiecare femeie care si-a dorit cel putin o data in viata sa fie printesa.

Atmosfera regala al unei nunti la castel nu poate fi uitata.
Decoratiunile florale ce impodobesc mesele unui salon de 500 metri patrati si ringul de dans pavat cu marmura ce este privit de invitatii aflati la balconul select de 260 de metri patrati, confera petrecerii de nunta un aer regal, elegant si de inalta tinuta.

Decor regal- Sala este decorata cu picturi in ulei de dimensiuni mari si o zona destinata formatiilor si artistilor de numai 70 de metri patrati, dintre care 35 de metri la parter si 35 de metri la etaj. Artistii invitati se vor simti foarte bine primiti, caci in spatele fiecarei scene se afla camere special destinate acestora, in care se pot pregati sau odihni, camere avand si propriile toalete si vestiare.
Evident, exista si un spatiu gata amenajat pentru DJ, cu toate cablurile necesare de racord pentru o sonorizare impecabila.

Clipuri cu amintiri - Ceea ce face speciala aceasta locatie este si dotarea tehnologica de care dispune. Le Chateau pune la disozitie mirilor plasme pe care pot rula clipuri cu amintiri din viata acestora, dar si din relatie, plasmele fiind plasate atat in lobby, cat si in sala de ballroom.

Primire impecabila a invitatilor - Daca va povesteam cu numai cateva randuri mai sus despre lobby si garderoba, trebuie sa va mai incant cu catvea informatii despre primirea invitatilor. Le Chateau pune la dispozitie 80 de locuri parcare cu paza, deservite de 4 valeti de parcare si un parking attendant, acestea in ciuda localizarii centrale.

Invitatii vostri sunt intampinati de 4 hostesse care au la dispozitie un ecran tactil ce afiseaza numele invitatilor, precum si asezarea la mese, existand posibilitatea introducerii numelor invitatilor neconfirmati.
Dupa ce ati ciocnit paharele de sampanie, fiecare invitat va fi ghidat si indrumat, primind toate informatiile necesare.

Lumini, confetti, balonase de sapun- Daca va plac elementele surpriza, ei bina Le Chateau va permite sa alegeti artificii, confetti, fum sau balonase de sapun, oferta ramanand deschisa la imaginatia mirilor. Jocul de lumini poate deveni de asemenea o arta, putand alege programele care va plac si vi se potrivesc sau pur si simplu puteti opta pentru candelabrele mari si impunatoare.

Iata si vestea mult asteptata: am deschis portile Le Chateau pentru sezonul nuntilor 2015! Va astept sa organizam impreuna nunti de vis in decoruri de poveste.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod