NUNTA intre nunti: Revista NUNTA By Carmen Ionita merge la Mariage Fest!

Revista NUNTA By Carmen Ionita este acum la un sigur pas distanta de viitoarele mirese si mirii lor: in perioada 20-22 noiembrie 2015 revista Nunta by Carmen Ionita participa la prestigiosul eveniment Mariage Fest, la Palatul Parlamentului!

Semne bune NUNTA are! Dragi mirese si miri, dragi vizitatori si colaboratori, sunteti invitati la standul revistei NUNTA By Carmen Ionita. Veti intalni o parte din echipa editoriala si veti avea ocazia sa va spuneti povestea, sa legati prietenii si parteneriate!  In plus, sunteti asteptati cu toate cele trei editii ale revistei, la preturi promotionale dar si cu bucuria de a va cunoaste si de a contura, cu profesionalism, alaturi de colaboratorii nostri, nunti si evenimente la superlativ.Ne vedem pe 20, 21 si 22 noiembrie la Mariage Fest, sa croim impreuna un drum bun, pornit din iubire, spre o „casa de piatra”!

Revista Nunta by Carmen Ionita - revista de cultura nuptiala si ghid complet pentru organizarea nuntilor fara cusur, NUNTA By Carmen Ionita are un concept editorial unic, ce combina jurnalismul, cronicile unor nunti reale, moda aspirationala si frumusetea inspirationala cu experienta specialistilor in organizare, informare, strategie si planificare a evenimentelor de poveste.

Publicatia, cu frecventa trimestriala si distribuire nationala, este o adevarata „Scoala pentru miri si mirese”, dedicata cuplurilor ce viseaza la nunti perfecte – si perfect realizabile – caci „la catedra” acestei scoli pentru logodnici sunt cei mai buni experti din toate domeniile conexe teritoriului matrimonial.

Cele trei editii din 2015 ale revistei NUNTA By Carmen Ionita au imbogatit peisajul media romanesc si industria de wedding planning printr-o formula de succes – un „mariaj” publicistic, in print si online pe www.revistanunta.ro.


Mariage Fest - cel mai important targ de nunti din capitala, isi redeschide portile pentru viitoarele cupluri ale anului 2016, in perioada 20-22 NOIEMBRIE 2015 la Palatul Parlamentului. Pentru tinerii din Bucuresti, dar si pentru cei din tara, Mariage Fest este locul ideal in care acestia pot gasi toate serviciile necesare pentru nunta lor.  Program: Vineri:  12.00 -  20.00; Sambata 10.00 -  20.00; Duminica 10.00 - 18.00.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod