Nufăr Dezinfectant Gel WC, un aliat de nădejde pentru curăţenia din baie!

Baia este unul dintre cele mai dificile locuri de curăţat, de aceea avem nevoie întotdeauna de cele mai bune produse ca să fim siguri că baia noastră va fi curată şi bine dezinfectată.
Baia este unul dintre cele mai dificile locuri de curăţat, de aceea avem nevoie întotdeauna de cele mai bune produse ca să fim siguri că baia noastră va fi curată şi bine dezinfectată. Farmec vine în ajutorul nostru cu noul Nufăr Dezinfectant Gel WC care curăţă şi dezinfectează vasul de toaletă, elimină mirosurile neplăcute şi răspândeşte un parfum plăcut în întreaga baie.

Nufăr Dezinfectant Gel WC este bactericid şi fungicid, de aceea dezinfectează foarte bine suprafaţele şi omoară toţi microbii, iar datorită consistenţei sub formă de gel, aderă mai mut timp pe suprafeţe.
Vasul de toaletă rămâne astfel complet igienizat şi dezinfectat pentru o perioadă îndelungată.

Pentru o acţiune eficientă, gelul nediluat trebuie folosit sub marginea vasului de toaletă şi trebuie lăsat să acţioneze pe o durată de 15 minute. În cazul în care vă confruntaţi cu depuneri persistente, este recomandat ca produsul să fie lăsat să acţioneze mai mult timp.

Gama de produse Nufăr pentru curăţarea toaletei şi a băii mai include - Nufăr Baie, Nufăr Detartrant Clasic, Nufăr Detartrant Odorizant, Nufăr Detartrant Ultra – Activ, şi Nufăr Desfundat Ţevi şi Chiuvete.

Nufăr Baie este un produs universal pentru toate suprafeţele din baie - obiecte sanitare, faianță, gresie, baterii chiuvetă, duş, lavoar, vas toaletă.
Acesta curăţă murdăria şi petele de săpun, îndepărtează calcarul şi rugina şi redă străluicirea obiectelor.

Nufăr Detartrant Clasic este eficient în curăţarea obiectelor sanitare din faianţă. Acesta curăţă şi îndepărtează fără efort depunerile de calcar şi previne formarea depunerilor de piatră.

Nufăr Detratant Odorizant
ajută în plus şi la eliminarea mirosurilor neplăcute şi la menţinerea unui miros foarte plăcut în întreaga baie.

Nufăr Detartrant Ultra – Activ are o formulă avansată care îndepărtează fără efort depunerile de calcar, petele de rugină şi de mizerie de pe vasul de toaletă şi alte obiecte sanitare din faianţă.
Un atuu al acestui produs este acţiunea foarte rapidă, în doar 3 minute.

Nufăr Desfundat Ţevi şi Chiuvete desfundă ţevile de scurgere şi chiuvetele din baie si bucătărie şi elimină mirosurile neplăcute din ţevi. Are un timp de acţiune foarte scurt, de doar 10 minute, nu atacă ţevile şi este uşor de utilizat.

Nufăr Dezinfectant Gel WC se regăseşte atât în comerţul modern, cât şi în cel tradiţional la preţul de 9,4 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod