NUBA - locul preferat al preparatelor spectaculoase

Restaurantul NUBA din Nordul Capitalei a găzduit Joi ,12 Ianuarie, Media Dinner-ul organizat de M-PR, cină la care au participat atât bloggeri, personalități de televiziune și ziariști cât și reprezentanți ai agențiilor de PR. Evenimentul a avut loc în locația de iarnă, din Str. Grigore Gafencu 27, aceasta fiind prima locație NUBA lansată la sfârșitul anului 2015, locație vizitată până în prezent de peste 30.000 de clienți, în fața cărora au concertat cei mai în vogă artiști ai momentului.

În cadrul Media Dinner-ului, participanții au degustat o mare parte din meniul restaurantului, cina incluzând în prima parte startere precum wgyu mini tacos, spicy duo fish tacos, tuna tataki, salată cu creveți tempura și tartar de ton, mai apoi cina continuand cu o degustare a felurilor principale precum: sea bass cu risotto cu lapte de cocos, beef donburi, calamar întreg la grătar cu sos de lămâie și cotletele de berbecut la grătar, iar la final s-a servit NUBA Desert ce include toate preparatele dulci din meniul de desert precum Pavlova, mouse de fistic, cheese cake, prăjitură de ciocolată cu blat crunchy si prăjitură cu caramel.


Meniul restaurantelor NUBA a fost conceput de către Chef Catalin Petrescu și este unul asian-fusion cu influențe peruane iar materia prima folosită în bucătărie este importată din țările de origine a fiecărui produs în parte.

Pentru calitatea pe care noi dorim să o oferim clienților depunem destul de mult efort. Întreg procesul de achiziție al materiei prime ce provine din Japonia, Uruguay, Noua Zeelanda sau America Latina, se desfășoară prin intermediul celor mai dedicate companii de distribuție alimentară din Europa. Nu este deloc simplu însă suntem convinși că acesta este un aspect important care face diferența între restaurantul NUBA și alte restaurante mai mult sau mai puțin similare“ Manager Administrativ, Restaurant NUBA.

Chef Catalin Petrescu este un bucătar cu experiență vastă în bucătăria asiatică ale cărei secrete le-a învățat lucrând în Norvegia.
Din cv-ul său fac parte mai multe proiecte de succes și o muncă continuă de perfecționare și research în domeniul culinar.  În bucătăria restaurantului NUBA îl putem găsi și pe Pastry Chef Rares Cristian-Dinu, patiser cu experiență și cu pasione pentru munca sa. Rares Dinu a conceput întreg meniul de deser, adaptând-ul pentru a fi în ton cu preparatele asiatice servite în restaurant.

Designul locației este inovativ și în continuă upgradare de la sezon la sezon, iar NUBA reușește să își surprindă clienții atât prin intermediul preparatelor spectaculoase și al îmbinării de gusturi și senzații cât și prin elemente constante de noutate în ceea ce privește serile de lounge cu entertainment divers, dar și prin aspectul locației.


În cadrul celor doua locații, Fall-Winter din Str.Grigore Gafencu 27 și Spring-Summer din Sos. Nordului 7-9, pe malul lacul Herăstrău, au concertat cei mai apreciați artiști români dar și nume celebre ale vieții de noapte din Monte-Carlo sau Londra.  În serile de joi, vineri și sâmbătă, NUBA oferă un aer cosmopolit societății de noapte din capitală prin intermediu petrecerilor nocturne ce debutează cu un late dinner și continuă cu un vibe antrenant până spre dimineață.  NUBA este de asemenea, un loc ideal si pentru a servi pranzul, restaurantul fiind deschis de marți până duminică între orele 12:30 și 24:00, si luni începand cu 18:00 și până la miezul nopții.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod