Nuami Dinescu lansează o carte cu și despre pisici

Actrița Nuami Dinescu va prezenta publicului, în data de 19 decembrie, ora 18, la Seneca AntiCafe, cartea Mariei Mazilu "Frământările unui pisoi salvat". "Este o carte cu pisici, dar despre oameni, despre transformare și acceptare de sine, pentru copii și pentru adulți în egală măsură" dezvăluie Nuami despre volumul de debut al Mariei Mazilu.
"I-am urmarit evoluția de când am descoperit-o, fata tânără într-o tandră îmbrățișare cu un delfin; între timp Maria Mazilu a devenit prietena mea, pe care o citesc ca și cum m-aș uita la un film. Era firesc, așadar, să împărțim emoțiile lansării cărții ei!", a mai adăugat actrița.

Inspirată din realitate, cartea are ca personaje 3 pisoi cărora părinții autoarei le-au salvat viața. Frații Ilie și Grigore au fost găsiți primii în albia unui pârâu, iar la distanță de 3 ani, Bumbi, cel care va deveni și personajul principal. Povestea începe la puțin timp după ce el a fost adus în casă. Dacă în prima parte, acțiunea se concentrează pe relația dintre pisoi, pe felul în care cei maturi îl adoptă și-l învață pisicisme, în partea a doua, Bumbi și aventura sa în pădure devin subiectul central. Experiența trăită aici îi va dezvălui o realitate și o lume mult mai mari dincolo de gardul curții și îi va marca existența.

În calitate de invitați speciali, vor vorbi despre carte și autoare:  Andreea Tălmăzan, psihoterapeut, psihanalist; Adriana Mocca, actriță, realizator "Cărțile Șeherezadei"; Ciprian Muntele, om de radio (Radio Tananana);  Maria Mazilu (44 ani) este jurist, absolvent al Facultății de Drept - Universitatea București. La scurt timp după terminarea facultății a ales calea antreprenoriatului și și-a înființat propriul birou de insolvență. După 15 ani de activitate intensă, în care s-a ocupat de organizarea și dezvoltarea lui, și-a încheiat cariera profesională și a revenit la pasiunile sale: scrisul și călătoritul. "Frământările unui pisoi salvat" este cartea sa de debut.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod