Noutatile toamnei de la Kotanyi Romania

Toamna aceasta vine cu vesti proaspete de la Kotanyi: straie noi si atragatoare pentru binecunoscuta gama de rasnite.
Toamna aceasta vine cu vesti proaspete de la Kotanyi: straie noi si atragatoare pentru binecunoscuta gama de rasnite.

Spiritul inovator si creator al specialistilor Kotanyi transforma, inca o data, prepararea mesei intr-o activitate si mai interesanta, mai usoara si mai placuta. Gama celor noua rasnite de la Kotanyi raspunde unor preferinte diversificate, atat prin varietatea condimentelor, cat si prin imbunatatirile tehnologice care permit macinarea mirodeniilor dupa gust, marunt sau fin. Noua tehnica de macinare aduce o prospetime deosebita aromelor condimentelor premium si va ajuta sa va bucurati de fiecare gram de mirodenii si plante aromatice.

Noul design al gamei propune un cod cromatic care face mai usoara alegerea condimentelor si inveseleste orice spatiu pentru gatit: alb pentru Sare de mare, crem pentru Usturoi granulat, rosu pentru Chili, verde pentru ierburi aromatice (Verdeturi de Provence, Verdeturi Italiene si Verdeturi pentru cartofi) si negru pentru piper (Piper Mozaic Boabe, Piper Negru Boabe si Piper cu Lamaie).


Pe piata romaneasca va asteapta deja tripleta de rasnite cu Sare de mare iodata, Verdeturi Italiene si Piper Mozaic Boabe cu care sa puteti macina instant, marunt sau fin, dupa preferinte. Cu noile rasnite Kotanyi puteti prepara mai usor specialitatile preferate si va puteti bucura de prospetimea aromelor mirodeniilor
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod