Noul Pampers Premium Care, Dry Max, cel mai subtire scutec super-absorbant de la Pampers

Specialiştii Pampers® ştiu cât de importanta este sanatatea pielii în evoluţia fizica, psihica şi emoţionala a micuţilor înca de la începutul vieţii.
Specialiştii Pampers® ştiu cât de importanta este sanatatea pielii în evoluţia fizica, psihica şi emoţionala a micuţilor înca de la începutul vieţii. De aceea, ei încearca sa adapteze şi sa îmbunataţeasca permanent produsele, astfel încât acestea sa reprezinte mereu alegerea ideala atunci când vine vorba de îngrijirea bebeluşilor.

Astfel, timp de peste 20 de ani, experţii şi designerii Pampers® au încercat sa descopere soluţia eficienta pentru o piele mereu uscata şi cu aspect sanatos.
Rezultatul? Noul scutec Pampers® Premium Care Dry Max, cel mai subţire scutec super-absorbant de la Pampers®. Cu ajutorul noului Pampers Premium Care, bebelusul se poate bucura de atingerea delicata a mamei. Noul strat din gel absorbant Dry Max înlocuieşte vechiul material celulozic din interiorul scutecului şi previne umflarea exagerata a acestuia între picioruşe prin acumularea urinei.

Datorita noii tehnologii, scutecul Premium Care este cu 20% mai subţire decât înainte, însa pastreaza o capacitate excelenta de absorbţie – el poate re?ine o cantitate de lichid de pâna la de 10 ori greutatea sa! Pentru ca ofera o protecţie excelenta, noul scutec Premium Care Dry Max a fost este recomandat deopotriva de catre medici şi mame.

Descoperirea tehnologiei revoluţionare Dry-Max a dus la înlocuirea vechiului strat din interiorul scutecului cu unul nou, dintr-un material special.
Acesta conţine un gel super-absorbant care reţine atât urina, cât şi scaunele moi, astfel încât acestea sa nu intre în contact cu pielea bebeluşilor.

Studiile efectuate au demonstrat ca noul scutec Pampers® Premium Care are o capacitate mai mare de absorbţie şi, conform testelor dermatologice, ajuta la protejarea pieleii împotriva umezelii pâna la 12 ore. Astfel, bebelusul se va putea concentra doar la atingerea delicata a mamei.

Prin atingere, bebeluşii le pot transmite parinţilor ceea ce simt şi ce le lipseşte, iar aceştia din urma pot raspunde mesajelor pe care le primesc în acest fel.
Descoperind cât de mult are de câştigat atunci când cei din jur înţeleg "limba pe care o vorbeşte", cel mic va deveni mai îndrazneţ şi va dobândi încredere în mediul nou cu care a intrat în contact la venirea sa pe lume. Continuând sa foloseasca atingerea ca modalitate de exprimare, cei mici încep sa deprinda aptitudini complexe şi sa descopere cu încântare tot ceea ce-i înconjoara.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod