Noul mixer vertical multifuncţional Philips

Primăvara aduce cu sine energie şi bună dispoziţie, ocazie perfectă pentru un nou început, în orice ţi-ai propus.
Primăvara aduce cu sine energie şi bună dispoziţie, ocazie perfectă pentru un nou început, în orice ţi-ai propus. Adesea, organismul se resimte după anotimpul rece, iar soarele şi temperaturile calde nu par a fi suficiente pentru a îndepărta oboseala şi tonusul scăzut. De aceea, este important să urmezi un regim detoxifiant, revigorant, din care nu ar trebui să lipsească salatele de fructe sau de crudităţi. Iar dacă prepararea acestora însemna, până acum, o sarcină minuţioasă ce dura până la ore întregi, Philips îţi oferă un ajutor de nădejde cu care vei putea să prepari reţete inedite, rapid şi fără efort. 

Întreaga familie participa, altădată, la prepararea minuţioasă a salatelor savuroase.
Cu noul mixer vertical multifuncţional Philips HR1659, din colecţia Avance, salatele sunt gata în câteva minute, iar tu te poţi bucura de plimbări însorite şi activităţi relaxante alături de cei dragi. Mixerul vine împreună cu un accesoriu unic pentru tăierea cuburilor, ce îţi permite să tai în cuburi perfecte legumele şi fructele, în doar câteva secunde. Aspectul estetic va completa, astfel, gustul delicios al mâncărurilor.

 Acest mixer combină o putere de 600 W cu 20 de setări de viteză şi un buton turbo de putere suplimentară, pentru ingredientele mai dificile.
De asemenea, el dispune de un accesoriu compact pentru tăierea cuburilor, un cârlig pentru frământarea aluaturilor şi un disc de feliere şi radere, pentru a-ţi fi de ajutor în toţi paşii de pregătire a salatelor. În bolul de 1 l cu capac de protecţie poţi păstra supele, piureul şi shake-urile sau poţi depozita cuţitul, după ce nu mai ai nevoie de el. Datorită designului compact, vei putea să montezi şi demontezi mixerul fără dificultate, iar curăţarea lui va fi, de asemenea, extrem de facilă. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod