Noul lapte de capră de la ferme româneşti în ambalaj original Tetra Gemina® Aseptic

Încă de la intrarea pe piața din România în 1999, Olympus, unul dintre cei mai mari producători locali de lactate, a investit permanent în inovație, ceea ce s-a reflectat în dezvoltarea rapidă a companiei în segmentele de iaurt și lapte. Recent, Olympus a adăugat un nou produs în portofoliul său, prin introducerea laptelui de capră de înaltă calitate, obținut de la fermele din România, în ambalaj de carton Tetra Gemina® Aseptic.
Laptele de capră reprezintă un segment relativ mic, dar în creștere pe piața lactatelor din România. Valorificând șansa de a se diferenţia în materie de marcă și produs, Olympus a decis să investească în continuare în această subcategorie și a răspuns astfel unor noi nevoi ale consumatorilor, interesați din ce în ce mai mult de un stil de viață sănătos. În plus, având un conținut scăzut de lactoză și acizi grași, laptele de capră este ușor digerabil, fiind potrivit pentru alimentația copiilor, precum și a adulților.

Această lansare recentă este rezultatul parteneriatului dintre Olympus și Tetra Pak, liderul în soluții de procesare și ambalare a alimentelor.
Pentru a-și dezvolta capacitatea de producție și a putea susține extinderea portofoliului său, Olympus a investit aproape două milioane de euro în 2015, în instalarea unei noi linii de producție Tetra Pak®, A3/Flex. Integrând funcții de performanță, precum alimentarea automată care asigură o producție continuă, condiții aseptice speciale și o sterilizare mai sigură a materialelor de ambalare, această linie de producție oferă avantaje competitive în materie de flexibilitate în producție, precum și oportunități de reducere a costurilor și de îmbunătățire a performanței operaționale.

Investiția a permis producătorului Olympus să demareze producția locală a laptelui de capră, în fabrica Hălchiu din Brașov, consolidând astfel parteneriatul cu fermierii români.
Astfel, laptele utilizat în producţia lactatelor Olympus provine doar din fermele românești.

Laptele de capră Olympus este disponibil în retail în noul ambalaj de carton la 1 litru Tetra Gemina® Aseptic, de la Tetra Pak. Designul unghiular și orificiul larg pentru turnare ușoară, forma ergonomică pentru o mai bună manevrare și capacul HeliCap™ 27 pentru deschidere și resigilare rapidă fac ca acest ambalaj să fie ideal pentru consumul casnic. De asemenea, ambalajul are certificarea FSC™ (Forest Stewardship Council), care garantează că fibra de lemn din care este produs este obținută din păduri gestionate responsabil.
Acest ambalaj este doar unul dintre numeroasele forme și dimensiuni din familia de ambalaje Tetra Gemina Aseptic, pe care Olympus le poate produce pe linia Tetra Pak A3/Flex, ceea ce îi oferă flexibilitate sporită în producție, în linie cu cerințele în continuă schimbare ale pieței.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod