Noul Hochland Tartino pune un zâmbet în fiecare sandviş

Hochland, liderul pieței de brânzeturi din România, anunţă lansarea unui nou produs: brânza tartinabilă Tartino. Disponibil în trei sortimente, Natur, Roşii şi Spanac, noul produs este realizat din ingrediente naturale şi a fost creat pentru a le aduce o nouă sursă de inspiraţie în bucătărie celor care îşi doresc să se bucure de sandvişuri savuroase.
În plus, Hochland Tartino vine într-un ambalaj inovator: un tub, cu forme integrate: steluţă, trifoi şi spaghetti, ce modelează brânza diferit în funcţie de fiecare sortiment. Cu ajutorul acestora, atât părinţii, cât şi copiii pot crea sandvişuri inedite, pregătirea mesei devenind un motiv de bucurie pentru întreaga familie.

Cele trei sortimente Hochland Tartino, Natur, Roşii şi Spanac, sunt disponibile în ambalaj de 100 gr.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • adina radu pe 30 Nov 2015, 07:03
  Branzica delicioasa

  O idee inovatoare,ingrediente naturale,totul pentru a multumi si pe cei mai mofturosi dintre noi.De la "topping-uri" pentru piureuri,la baze pentru sandvisuri sau bruschete ,noul Hochland Tartino cu rosii,spanac sau natur este un ajutor delicios . Il recomand pentru toata familia,de la mic la mare :)

  1
  0

 • Martan Alina pe 29 Nov 2015, 20:58
  o formula inovatoare Hochland Tartino

  Am putut incerca toate cele 3 formule Tartino Natur, Tartino Rosii si Tartino Spanac in cadrul unei campanii #Buzzstore. Toate au gustul foarte bun si se simt aromele foarte bine. Faptul ca au forme diferite i-a incantat pe copiii care le-au degustat (inclusiv al meu) si s-au jucat cu tuburile in crearea unui sandvis amuzant. Dintre toate mie mi-a placut in mod deosbit cel cu spanac care se simte de la prima inghititura si este foarte gustos. Un Da acestor noi combinatii

  1
  0

 • Tatiana pe 29 Nov 2015, 01:48
  Hochland Tartino

  Am avut placerea de a le degusta si pot spune ca sunt delicioase, imi plac toate aromele dar in special cea cu spanac. Recomand cu caldura.

  1
  0

 • Petrache pe 27 Nov 2015, 20:47
  Hochland Tartino!

  Le-am testat si noi iar cea cu spanac ne-a placut mai mult la gust. Iar ca forma ne-a placut cea tip spaghetti.

  0
  0

 • luciana pe 1 Nov 2015, 14:32
  branza cu chef de joaca

  Le-am incercat pe toate, sunt foarte bune! Favorita mea e cea cu spanac. Toate aromele plac copiilor, iar modul in care sunt ambalate branzicile le face atractive pentru copii. Recomand cu caldura si spor la inventivitate! Postarea e cu erata, am mancat litere, gandindu-ma la branzici:)

  3
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod