Noul D-Initial Pen de la S.T. Dupont - proporții ideale, rafinament și unicitate

Instrumentele de scris pe care le folosim zi de zi spun despre noi mai multe lucruri decât ne putem imagina, mai ales atunci când încapsulează ani de expertiză și tradiție a artizanilor S.T. Dupont. Corpul cilindric al instrumentelor de scris D-Initial se așază natural și ușor în mână, având greutatea și proporțiile ideale, pentru a oferi o experiență relaxantă și plăcută utilizatorului. Cele două instrumente de scris S.T. Dupont, rollerball și ballpoint, sunt realizate din alamă. Agrafa plasată pe capac le oferă acestora o latură practică, pentru a susține întreaga experiență  unică și plăcută, pe care S.T.

Dupont o oferă fiecărui purtător al produselor sale. Atenția la cele mai mici detalii nu lipsește nici de această dată, iar acest aspect este înfățișat prin prezența blazonului S.T. Dupont pe agrafele accesoriului D-Initial.

Piesele D-Initial scot la iveală pasiunea pentru scris. Fiecare semnătură sau cuvânt așternut pe hârtie devine o adevărată operă de artă, grație gelului utilizat, care face ca fiecare mișcare să fie una lejeră, naturală. Lucrate cu o atenție deosebită, aceste instrumente de scris au o amprentă unică, datorată materialelor excepționale pe care le au în compoziție, dar și procesului manual de confecționare, în atelierele S.T.
Dupont din Franța.

Jackie Kennedy a adorat brichetele S.T. Dupont, iar în 1973 a ales un stilou care să se potrivească brichetei sale. Astfel, a luat naștere o nouă piesă clasică și cunoscută a brandului. Astăzi, S.T. Dupont prezintă noul instrument de scris D-Initial, accesoriul ideal atât pentru bărbații, cât și pentru femeile care apreciază rafinamentul și caracterul prețios al creațiilor brandului francez. Adus în actualitate, pixul vorbește despre eleganța deceniilor trecute și despre luxul de care se va bucura fiecare purtător al acestei piese. Instrumentele de scris ale colecției D-Initial vin în două tonuri, oferind utilizatorului posibilitatea de a alege instrumentul în nuanța potrivită propriei personalități.
Combinația dintre negru și auriu îmbină și celebrează stilul și luxul desăvârșit. Îmbinarea dintre negru și crom vorbește despre eleganța simplității, accentuând finisajele metalice ale pixului S.T. Dupont.

Accesoriile de scris S.T. Dupont sunt proiectate, lustruite și asamblate manual în atelierele Dupont din Faverges, Franța. Fiecare piesă a colecției este unică și identificată printr-un cod gravat pe agrafa capacului. S.T. Dupont produce articole de lux din 1872, fiind furnizor pentru regi, împărați, maharajahi și bancheri. Colecțiile S.T. Dupont includ brichete, instrumente de scris, articole din piele, ceasuri și parfumuri.
Toate produsele sunt fabricate din materiale de cea mai bună calitate, sunt supuse unui control riguros al calității și reprezintă creații unice prin simbolurile utilizate, prin eleganța și frumusețea rafinată a acestora, pentru ca tu, purtătorul S.T. Dupont, să te bucuri de o experiență desăvârșită.

Stilou D-Initial, Gold, S.T. Dupont, El Unico, 937 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod