Noul Ariel 3in1 PODS revoluționează curățarea și îngrijirea țesăturilor

Rochia pe care ai văzut-o în vitrină și pe care ți-ai cumpărat-o cinci minute mai târziu. Bluza care te transformă într-un magnet pentru complimente.
Rochia pe care ai văzut-o în vitrină și pe care ți-ai cumpărat-o cinci minute mai târziu. Bluza care te transformă într-un magnet pentru complimente. Fusta pe care, dacă ai putea, ai purta-o zi de zi. Sunt doar trei dintre obiectele vestimentare la care ții foarte mult și pe care ai vrea să le păstrezi ca noi pentru cât mai mult timp. Până acum le-ai fi dus la curățătorie. De acum înainte poți să le cureți și să le îngrijești chiar tu extrem de simplu și eficient pentru că...

Ariel revoluționează curățarea și îngrijirea țesăturilor prin noul Ariel 3in1 PODS, primul detergent cu trei compartimente care acționează împreună pentru a curăța, a îndepărta petele și a oferi strălucire hainelor.
Totul într-o singură capsulă.

Tehnologia revoluţionară Fiber Science în trei pași


La fel ca și pielea, hainele au nevoie de îngrijire și atenție, iar provocarea e cu atât mai mare cu cât se pare că, dacă luăm în considerare diversitatea ţesăturilor și a petelor, greutatea totală a hainelor de spălat şi calitatea apei, ne confruntăm cu peste 900 de combinații de rufe de spălat.

Experții P&G Fabric Care au îmbinat inspiraţia şi expertiza în produse pentru îngrijirea părului şi a pielii cu studii realizate la nivel mondial cu privire la relaţia consumatorilor cu hainele lor și au creat o tehnologie care a revoluţionat categoria de produse pentru îngrijirea țesăturilor: Fiber Science în trei pași: curățare, îndepărtarea petelor, strălucire.

Această inovaţie, pentru care există peste 50 de brevete, stă la baza noului Ariel 3in1 PODS și reprezintă motivul pentru care un singur produs curăță și menține hainele ca noi mai mult timp în doar trei pași simpli:

Pasul 1: Curățare
Ariel 3in1 PODS curăță în profunzime și captează atât impuritățile vizibile sau ascunse precum și mirosurile bine fixate în fibre, care, dacă nu sunt îndepărtate, pot provoca degradarea fibrelor și implicit conferă un aspect învechit țesăturilor.

Pasul 2: Îndepărtarea petelor

Noul Ariel 3in1 PODS continuă prin a optimiza condițiile de spălare și netezire a fibrelor pentru a înlătura cu ușurință particulele de murdărie.

Pasul 3: Strălucire

Intensifică nuanțele și oferă strălucire și un miros proaspăt, de curat, hainelor tale.

Mic, dar puternic

O singură capsulă de Ariel 3in1 PODS este exact ce-ți trebuie ca să cureți simplu și eficient hainele, inclusiv pe cele pe care, până acum, erai tentată să le duci la curățătorie.

În plus, performanța pe care ți-o asigură cel mai concentrat detergent de la Ariel îți este oferită printr-un design unic, multi-compartimentat, care separă și menţine ingredientele într-o poziţie stabilă până în momentul spălării.

Ariel 3in1 PODS este disponibil pe piață în trei variante: Ariel 3in1 PODS Touch of Lenor Fresh, Ariel 3in1 PODS Color și Ariel 3in1 PODS Mointain Spring.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod