NOUL ARIEL 3in1 PODS, PRODUSUL INOVATIV CARE PRELUNGEȘTE VIAȚA HAINELOR TALE

Ariel revoluționează curățarea și îngrijirea țesăturilor prin noul Ariel 3in1 PODS, primul detergent cu trei compartimente care acționează împreună pentru a curăța, a îndepărta petele și a oferi strălucire hainelor. Noul produs a fost lansat în cadrul unui eveniment inedit, găzduit de către Anca Serea și Ovidiu Buta, în care teatrul umbrelor și tehnologia performantă care stă la baza noului Ariel 3in1 PODS s-au îmbinat armonios pentru a trasa un nou model de curățare și îngrijire a hainelor.
“Hainele sunt precum o a doua piele și, tocmai din acest motiv, ar trebui să le acordăm la fel de multă atenție când vine vorba de curățare și îngrijire. Înainte de orice, întocmai precum în cosmetică, este extrem de important să cunoaștem două lucruri: care sunt caracteristicile și implicit nevoile fiecărui tip de material si, bineînțeles, care sunt produsele care oferă cele mai bune soluții de curățare și îngrijire a hainelor”, a declarat Anca Serea, gazda evenimentul.

Ovidiu Buta, consultant P&G și totodată unul dintre cei mai importanți experți în modă din România, i-a invitat pe jurnaliștii și bloggerii care au participat la eveniment într-o călătorie virtuală prin istoria a cinci dintre cele mai importante tipuri de fibre textile care se regăsesc în garderoba fiecăruia dintre noi: mătasea, lâna, bumbacul, inul și fibrele sintetice.

“În ultimul deceniu, propunerile designerilor au devenit tot mai accesibile consumatorului obişnuit, iar această accesibilitate nu se referă doar la preţ, ci şi la modul în care ne putem îngriji hainele odată ce le luăm acasă.
Pentru a le îngriji cum se cuvine, este însă esențial să cunoaștem foarte bine caracteristicile materialelor din care sunt făcute aceste haine
”, a mărturisit Ovidiu Buta la începutul serii.

Caracteristicile și modul în care fiecare dintre cele cinci fibre textile au revoluționat viața oamenilor au fost prezentate prin intermediul unui spectacol inedit de teatru al umbrelor.

La fel ca și pielea, hainele au nevoie de îngrijire și atenție, iar provocarea e cu atât mai mare cu cât se pare că, dacă luăm în considerare diversitatea ţesăturilor și a petelor, greutatea totală a hainelor de spălat şi calitatea apei, ne confruntăm cu peste 900 de combinații de rufe de spălat.

Experții P&G Fabric Care au îmbinat inspiraţia şi expertiza în produse pentru îngrijirea părului şi a pielii cu studii realizate la nivel mondial cu privire la relaţia consumatorilor cu hainele lor și au creat o tehnologie care a revoluţionat categoria de produse pentru îngrijirea țesăturilor: Fiber Science în trei pași: curățare, îndepărtarea petelor, strălucire.

Această inovaţie, pentru care există peste 50 de brevete, stă la baza noului Ariel 3in1 PODS și reprezintă motivul pentru care un singur produs curăță și menține hainele ca noi mai mult timp în doar trei pași simpli:

·         Pasul 1: Curățare

Ariel 3in1 PODS curăță în profunzime și captează atât impuritățile vizibile sau ascunse precum și mirosurile bine fixate în fibre, care, dacă nu sunt îndepărtate, pot provoca degradarea fibrelor și implicit conferă un aspect învechit țesăturilor.

·         Pasul 2: Îndepărtarea petelor

Noul Ariel 3in1 PODS continuă prin a optimiza condițiile de spălare și netezire a fibrelor pentru a înlătura cu ușurință particulele de murdărie,

·         Pasul 3: Strălucire

Intensifică nuanțele și oferă strălucire și un miros proaspăt, de curat, hainelor tale.
 

O singură capsulă de Ariel 3in1 PODS este exact ce trebuie pentru a ne curăța simplu și eficient hainele, inclusiv pe cele pe care, până acum, eram tentați să le ducem la curățătorie.
În plus, performanța pe care o asigură cel mai concentrat detergent de la Ariel ne este oferită printr-un design unic, multi-compartimentat, care separă și menţine ingredientele într-o poziţie stabilă până în momentul spălării.

Ariel 3in1 PODS este disponibil pe piață în trei variante: Ariel 3in1 PODS Touch of Lenor Fresh, Ariel 3in1 PODS Color și Ariel 3in1 PODS Mointain Spring.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod