Noua gamă de produse Arctic TET

În fiecare zi, descoperim cât de important este să acordăm atenţie micilor bucurii, dar, în acelaşi timp, ştim că pentru a beneficia de momentele dragi nouă, trebuie să facem eforturi pentru a economisi bani, timp sau chiar energie. Cu noua aplicaţie online educativă, denumită sugestiv Electronomic, Arctic ne ajută să descoperim că economisirea poate fi chiar simplă, ca o joacă, dacă deprindem câteva reguli de bază. Astfel, învăţăm principiile economisirii pentru propriul cămin, iar la final putem câştiga un set complet de electrocasnice, Arctic TET, cu Tehnologie de Economisire pe Termen Lung (TET).

 

Sub tema "Descoperă funcțiile și caracteristicile speciale ale gamei TET de la Arctic, care te ajută să ai un stil de viaţă eficient şi econom!”, cei care participă la concurs sunt invitaţi până pe 31 iulie 2012 să intre într-un joc tip board game, cu activităţi specifice unei zile de weekend din viaţa unei familii obişnuite, în urma cărora participanţii învaţă concret cum să economisească resurse esenţiale şi implicit bani.

 

Regulile jocului sunt simple.
Fiecare concurent trebuie să finalizeze jocul într-un timp cât mai scurt, economisind cât mai multe resurse şi îndeplinind cele 3 obiective principale: să-i rămână timp liber pentru întâlnirea cu prietenii, plimbarea cu copilul în parc sau ieşirea la teatru. La finalul jocului, dintre participanţii care au îndeplinit toate condiţiile, va fi extras prin tragere la sorţi câştigătorul premiului cel mare: un set complet de electrocasnice Arctic TET. Mai exact, câştigătorul va primi o combină frigorifică AK366NFS+, o maşină de spălat rufe AFD1200A+, o plită încorporabilă ARSG64121S şi un cuptor încorporabil AROIM24500S, care îl vor ajuta să pună în practică regulile de economisire învăţate în timpul jocului.
În plus, participanţii clasaţi pe următoarele locuri pot câştiga unul din cele 40 de premii secundare, constând în produse electrocasnice marca GRUNDIG: 10 aspiratoare de masă model VCH 7830 şi 30 MP4 Playere model Mpixx 1200 black.

 

Noua gamă de produse, Arctic TET încorporează soluții tehnologice menite să ofere beneficii concrete: economie de energie și apă, rezultate de gătire și spălare performante, siguranță sporită și confort în utilizare, economie de timp și economie de bani. Produsele înglobează o serie de funcții moderne care permit multiple opțiuni de utilizare a electrocasnicelor, în funcție de stilul de viață, toate oferind însă, un avantaj practic esențial: economia de bani.
Acceptă provocarea Arctic şi joacă Electronomic pe site-ul www.arctic.ro/electronomic!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod